Обов'язково приготуйте на Зелені свята: ці вареники зроблять фурор на святковому столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Страва за цим рецептом виходить особливо ароматною
Скоро Трійця, а це означає, що варто готуватись і складати святкове меню. Обов’язковим атрибутом застілля є велика кількість зелені. Ділимось підходящим рецептом.
Як їх приготувати, розповіли на Picante Cooking. Вареники завдяки цій начинці виходять особливо ароматними та смачними.
Інгредієнти:
- заварне тісто для вареників
- 750 г домашнього сиру
- 2 яйця
- 1 ч. л. солі
- 1 великий пучок кропу, дрібно порізати
- 1 великий пучок зеленої цибулі, дрібно порізати
Для подачі:
- вершкове масло для змащування вареників
- сметана до вареників
- дрібна зелена цибуля
Спосіб приготування:
- Приготуйте тісто для вареників за вашим улюбленим рецептом. Накрийте тісто злегка вологим рушником і залиште на годину відпочивати.
- У глибокій мисці змішайте сир, кріп, зелену цибулю, сіль та яйця. Добре перемішайте.
- Розкатайте тісто на тонкий пласт, виріжте кружечки за допомогою склянки. Викладіть на кожен кружечок по 2 чайні ложки начинки з верхом. Заліпіть краї вареників і викладіть їх на посипану борошном дошку.
- У великій каструлі закип'ятіть підсолену воду. Опускайте вареники в киплячу воду невеликими порціями, щоб вони не злипалися.
- Варіть вареники протягом 3-5 хвилин після того, як вони спливуть на поверхню. Готові вареники вийміть з каструлі за допомогою шумівки і відразу ж заправте вершковим маслом.
Викладіть вареники на тарілку, посипте зеленою цибулею і подавайте зі сметаною. Також ми розповідали, як приготувати дуже смачні вареники з вишнями.