"Чекаємо на фото з Сашею": Мішина з сином відправились вслід за Еллертом, який втік від війни (відео)

Читать на русском
Автор
Ксенія Мішина заінтригувала підписників
Ксенія Мішина заінтригувала підписників. Фото Колаж Телеграфу

Пара побудувала стосунки на "Холостячці"

Популярна українська акторка Ксенія Мішина, яка нещодавно стала жертвою пропагандистської ІПСО, полетіла на відпочинок в Америку, куди виїхав її ексбойфренд Олександр Еллерт під час війни.

Відео з відпочинку акторка поділилася на своїй сторінці в Інстаграм. Підписники в коментарях почали підозрювати, що до США Ксенія Мішина полетіла не лише заради відпочинку.

Так, колишній коханий Ксенії Мішиної Олександр Еллерт з початку повномасштабного вторгнення виїхав до Америки і почав будувати там кар’єру. За це він отримав велику кількість хейту, але не припинив розмовляти російською. В США Еллерт займається стендапом, де жартує про Росію і Путіна.

Пара Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта сформувалася на "Холостячці". Вони вже три роки не разом, однак шанувальники не припиняють цікавитися життям екскоханих і надіятися на їхнє возз'єднання.

В коментарях під дописом Мішиної, в якому вона поділилася новиною про подорож до Америки, шанувальники чекають на спільні фото з Сашею.

  • Чекаємо на фото з Сашею. Будьте щасливі, так довго чекали на це.
  • Поїхала слідом за Еллертом в Америку.
Фото: instagram.com/misha.k.ua
Фото: instagram.com/misha.k.ua

Раніше "Телеграф" розповідав, що екссолістка "ВІА Гри" Єва Бушміна зізналася, чи заробляє на OnlyFans. Співачка поділилася подробицями життя у Франції.