Розкішний та яскравий: святковий салат "Калейдоскоп" на Трійцю

Читать на русском
Автор
Чудовий рецепт салату на свято
Чудовий рецепт салату на свято. Фото smachnonews.24tv.ua

Салат за цим рецептом дуже просто приготувати

Ми розповідали, як приготувати апетитні оладки з кабачка. Якщо ж шукаєте вдалий рецепт на Трійцю, зверніть увагу на наступний салат "Калейдоскоп".

Ця закуска стане справжньою окрасою вашого святкового столу. Салат легко готується та радує чудовим поєднанням свіжих овочів, вареного курячого м'яса та ніжного сметанного соусу. Рецептом поділились на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • 3 курячі яйця
  • 50 мл молока
  • 2 щіпки солі
  • олія для смаження
  • 350 г курячого філе (відварене)
  • 2 огірки
  • 1 солодкий перець
  • 200 г консервованої кукурудзи
  • 30 г зеленої цибулі
  • 250 мл сметани
  • 2 зубчики часнику

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці збийте яйця з молоком та сіллю до однорідності. Розігрійте сковороду, змастіть її олією.
  2. Вилийте на сковороду невелику кількість яєчної суміші та розподіліть її рівним шаром. Смажте млинці з обох боків до золотистого кольору.
  3. Готові млинці остудіть, складіть стопкою та наріжте смужками. Огірки помийте та наріжте тонкою соломкою.
  4. Перець очистіть від насіння та серцевини, наріжте соломкою. Куряче філе розберіть на волокна. З кукурудзи злийте рідину.
  5. На круглу тарілку викладіть смужками млинці, огірки, перець, курку та кукурудзу. Зелену цибулю наріжте кільцями та посипте нею салат.
  6. Часник пропустіть через прес. Змішайте сметану, часник, сіль та перець. Вилийте соус в центр салату.

Перед подачею на стіл перемішайте всі інгредієнти або ж залиште так, щоб гості самі перемішали. Також ми розповідали, як особливо смачно посмажити гриби.