У молочному костюмі та окулярах: Чарльз III зачарував стильним луком у Великій Британії (фото)

Читать на русском
Автор
Вишуканий образ Чарльза III у Великій Британії
Вишуканий образ Чарльза III у Великій Британії. Фото Getty Images

Король як завжди мав бездоганний вигляд

Днями у Великій Британії відбувся парад Trooping the Color, який присвячений дню народження короля Чарльза III. На заході королівська родина вперше за довгий час з'явилась разом на публіці. Тепер чинний монарх вийшов у люди вже сам.

Чарльз III відвідав Кубок королеви Картьє — Cartier Queen's Cup Polo. Так називають турнір з поло, у якому використовують 22 м'ячі. Захід відбувся в поло-клубі "Гвардія", що в англійському місті Егам. Турнір названий на честь королеви Єлизавети II, і у ньому беруть участь найкращі команди з поло.

Король обрав на захід розкішний та дуже вишуканий образ. Він одягнув молочний костюм, який складався з піджака та штанів вільного крою.

Також чинний монарх мав білосніжну сорочку та чорно-червону краватку, яка стала основним акцентом образу. До речі, у кишені піджака неможливо було не помітити хустинку з кольорами британського прапора.

Чарльз III на Кубку королеви Картьє
Чарльз III на Кубку королеви Картьє, Фото: Getty Images

До костюму Чарльз III обрав замшеві туфлі світло-коричневого кольору. Вдалим доповненням класичного луку стали чорні окуляри зі світлими оправами, які зробили образ ще досконалішим.

Чарльз III на Кубку королеви Картьє
Чарльз III на Кубку королеви Картьє, Фото: Getty Images

За результатами турніру, король вручив подарунки від ювелірного дому Cartier найкращим учасникам.

Чарльз III вручає подарунки від Cartier
Чарльз III вручає подарунки від Cartier, Фото: Getty Images
Чарльз III вручає подарунки від Cartier
Чарльз III вручає подарунки від Cartier, Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав про образ Чарльза III на щорічному військовому параді Trooping the Color. Він одягнув туніку ордена Почесної варти з ведмежої шкури з синьою підв’язкою.