На ATLAS UNITED 2024 великі зміни: Вєрка Сердючка не виступить, її місце займе інша зірка поп-сцени

Читать на русском
Автор
Які артисти виступатимуть на ATLAS UNITED 2024 Новина оновлена 26 червня 2024, 12:23
Які артисти виступатимуть на ATLAS UNITED 2024. Фото atlasfestival

Дорофєєва зазначила, що цього року ATLAS буде не такою, до якого ми всі звикли

Наступного місяця, 12-14 липня, у Києві відбудеться фестиваль ATLAS UNITED 2024, на якому виступить безліч артистів, у тому числі й західна зірка. Але сьогодні стало відомо, що Вєрка Сердючка не з’явиться на сцені заходу, проте її місце займе інша українська знаменитість — Надія Дорофєєва.

На сторінці ATLAS UNITED 2024 в Instagram пояснили, чому Вєрка Сердючка не зможе виступити на фестивалі з ексклюзивною програмою. Також організатори повідомили дату виступу нового хедлайнера Надії Дорофєєвої.

Чому Вєрка Сердючка не з’явиться на ATLAS UNITED 2024

На офіційній сторінці заходу сказано, що VERKA SERDUCHKA&BAND мала підготувати ексклюзивну українську програму ATLAS SPECIAL, але через ситуацію в країні та відсутність ключових музикантів, команда не змоглп проводити повноцінні репетиції та на належному рівні підготувати програму, щоб представити її глядачам.

Якого дня Надія Дорофєєва виступить на ATLAS UNITED 2024

Однак гостям одразу повідомили іншу новину — новим хедлайнером фестивалю стане Надія Дорофєєва. Її виступ назначено на 14 липня. Захід пройде у Blockbuster Mall.

Артистка має велику популярність в Україні, адже кожен її трек потрапляє на "гарячі" позиції в чартах. Дорофєєва вдало цим користується та закриває масштабні збори для допомоги військовим ЗСУ, які захищають нашу країну від російського агресора.

Співачка зазначила, що дуже сумувала за фестивалем, але цього року ATLAS відрізнятиметься від попередніх, його головною метою є мегасбір на суму 100 мільйонів гривень, які будуть спрямовані Силам оборони. 15 відсотків з кожного квитка буде перераховуватися на збір, щоб придбати ЗСУ наземні та повітряні дрони.

Дорофєєва закликала українців об’єднуватися, слухати українську музику та допомагати нашій країні спільними зусиллями. Окрім Надії на шести сценах фестивалю виступатимуть понад 70 артистів.

"Телеграф" писав раніше, що нещодавно Надія Дорофєєва випустила нову танцювальну пісню "Хартбіт". Артистка "запалила" у новому кліпі у сексуальній сукні.