Соковите ніжне м’ясо: ідеальний рецепт шашлику зі свинини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Класичний рецепт маринаду](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/03/fb2c4836-24d381d3113b09b891e11e36fa4ce037.jpg?v=4742_1)
Смачний і соковитий шашлик
Існує безліч маринадів для шашлику. Його можна готувати у квасі, в майонезі, і навіть у чаєві. Найпопулярніше м’ясо для цієї страви — свинина. Ми ділимося класичним рецептом, який вам точно сподобається.
Інші маринади ви не захочете робити, адже цей — найсмачніший. Рецептом поділилися на порталі "Доброта".
Як замаринувати м’ясо на шашлик
Інгредієнти:
- 2 кг свинячого ошийка;
- 1 склянка 20% сметани;
- 50 г нежирного майонезу;
- 50 г гірчиці;
- 2-3 зубчики часнику;
- свіжа петрушка та кріп;
- 1 ріпчаста цибулина;
- кам'яна сіль та спеції до смаку.
Спосіб приготування:
- М’ясо добре промиваємо і висушуємо за допомогою паперового рушника. Нарізаємо середніми шматочками. Перекладаємо його у глибоку тарілку.
- Гірчицю, майонез і сметану змішуємо в окремій тарілці. Заливаємо м’ясо маринадом. Додаємо сіль, спеції, подрібнений часник. Нарізаємо цибулю на півкільця і також додаємо до м’яса.
- Подрібнюємо петрушку і кріп. Додаємо до м’яса. Залишаємо маринуватися на дві години. Нанизуємо на шампури і смажимо на мангалі до готовності. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати шашлик за грузинським рецептом. М’ясо сподобається всім без винятку.