Майкл Дуглас сильно постарів: який вигляд у молодості мав 79-річний актор (фото)

Читать на русском
Автор
1261
Майкл Дуглас "засвітився" в Монте-Карло 26 травня 2024 року Новина оновлена 27 травня 2024, 10:36
Майкл Дуглас "засвітився" в Монте-Карло 26 травня 2024 року. Фото Getty Images

Чоловік красуні Кетрін Зета-Джонс показав невимушений стиль у сонячному Монако

Американський актор і продюсер Майкл Дуглас взяв участь у Гран-прі Монако Формули-1 минулої неділі, 26 травня, яке щорічно проходить у Монте-Карло за правління князя Альбера II та його стильної дружини, княгині Монако Шарлен.

Зірка фільмів "Фатальний потяг" та "Основний інстинкт" був спійманий папараці у невимушеному образі. 79-річна знаменитість помітно постарів і змарнів.

Попри це, Майкл Дуглас був на публіці в піднесеному настрої, прогулюючись піт-лейном гоночної траси, одягнений у блакитну розстебнуту сорочку в парі зі штанами-карго. Також актор носив сонцезахисні окуляри та поношені джинсові тапки.

Майкл Дуглас
Фото: Getty Images
майкл дуглас в окулярах
Фото: Getty Images

Актор все ж таки залишається тим чоловіком, який завоював серце красуні Кетрін Зета-Джонс, з якою він народився в один день з різницею у 25 років. Подружжя виховує двох дітей — син Ділан Майкл Дуглас народився у пари 2000 року, а дочка Керіс Зета-Дуглас — 2003 року.

Також Дуглас має сина Кемерона від першого шлюбу з Діандрою Лукер. У 2010 році Кемерона було засуджено судом Нью-Йорка до 5 років в’язниці за торгівлю наркотиками.

У 2016 році Дуглас-молодший був достроково звільнений із в’язниці. Він знаходиться у стосунках з Вівіан Тайбс. У пари двоє дітей: дочка 2017 року народження та син 2020 року народження.

Яким Майкл Дуглас був у молодості: фото

Майкл Дуглас у молодості
Майкл Дуглас у молодості

Раніше 78-річна актриса Гелен Міррен з’явилася у Каннах. Вона викликала фурор на червоній доріжці кінофестивалю.