Цей апетитний салат стане зіркою на святковому столі: яскрава закуска за лічені хвилини

Читать на русском
Автор
Чудовий легкий салат
Чудовий легкий салат. Фото znaj.ua

Салат виходить смачним та яскравим

Ми розповідали, як приготувати апетитну курячу шийку. Тепер ділимось рецептом апетитного салату, який стане прикрасою святкового столу.

Ця яскрава закуска готується за лічені хвилини, особливо якщо відварити яйця заздалегідь. Рецептом поділились на порталі "Доброта".

Інгредієнти:

  • 1 стиглий авокадо сорту Хасс
  • 1 банка консервованої печінки тріски або тунця
  • 2 шматочки свіжого лимона
  • 3 курячих яйця
  • 5 свіжих помідорів черрі
  • оливкова олія для заправки

Спосіб приготування:

  1. Зваріть яйця круто, охолодіть, очистіть і наріжте невеликими кубиками. Розріжте авокадо навпіл, видаліть кісточку, ложкою дістаньте м'якуш і наріжте його кубиками. Перекладіть шматочки авокадо в глибоку миску, збризніть соком лимона, щоб запобігти потемнінню. До авокадо додайте розрізані навпіл помідори черрі.
  2. Змішайте консервовану печінку тріски або тунець з вареними яйцями та додайте цю суміш до авокадо та помідорів. Полийте салат оливковою олією, обережно перемішайте і поставте в холодильник на 10-15 хвилин.

Подавайте салат охолодженим, насолоджуючись його свіжістю, легкістю та вишуканим смаком. Також ми ділились рецептом дуже смачного квасу, який легко приготувати самотужки.