Можна їсти одразу чи законсервувати: така кабачкова ікра вийде смачнішою, ніж магазинна
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 930
Яскрава, ароматна, ніжна кабачкова ікра
В сезон кабачків з ними можна готувати безліч смачних страв, а також робити консервації на зиму. Так, цей овоч можна посмажити з цибулькою на сковорідці, зробити човники з сиром, посмажити кружальцями та подати з часниковим соусом або ж приготувати кабачкову ікру.
Така страва є чудовим перекусом чи доповненням до сніданку. Окрім цього — ікру можна законсервувати та насолоджуватися взимку. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "zefirka_recipes".
Як приготувати кабачкову ікру
Інгредієнти:
- кабачки – 1 кг;
- цибуля – 300 г;
- морква – 300 г;
- томатна паста – 1,5 ст. л.;
- часник – 3 зуб.
- сіль, перець;
- олія
- вода – 150 мл;
Спосіб приготування:
- Кабачки та цибулю нарізати маленькими кубиками.
- Моркву натерти на великій тертці.
- На сковороду налити трохи олії, обсмажити цибулю з морквою.
- Додати кабачки та залити водою, посолити та поперчити.
- Закрити кришкою і тушкувати до м'якості (приблизно 25 хвилин).
- За 5 хвилин до закінчення приготування додати томатну пасту та часник.
- Залишити охолонути та перебити блендером.
Раніше ми писали, як приготувати запіканку з кабачків. Вона вийде настільки смачною, що ви забудете про інші рецепти і улюблений овоч будете готувати тільки так.