Млинці вийдуть тонкими, ажурними та не порвуться: на чому приготувати тісто
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1193
![Готувати такі млинці можна як під солону, так і солодку начинки](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/dc/c23f1936-6454f80a4d6bb093332f0159b3378dc7.jpg?v=9043_1)
Завдяки окропу млинці не рвуться
У багатьох сім'ях люблять тонкі млинці, а у декого навіть є свої фірмові рецепти. Їх можна їсти на сніданок з варенням або робити безліч солоних закусок чи десертів, залежно від начинки, яку загортати в них.
Дехто ж навпаки не може навчитися смажити млинці, оскільки вони можуть виходити занадто пухкими або ж розлазитися. Однак ми пропонуємо рецепт, з яким страва вийде вдалою навіть у новачка. А поділилися ним на Instagram-сторінці "katia cooking".
Як приготувати млинці на окропі
Інгредієнти для млинців:
- яйця – 3 шт.;
- цукор – 3 ст. л.;
- молоко – 500 мл;
- олія – 5 ст. л.;
- борошно – 250-300 г;
- окріп – 150 мл;
Інгредієнти для начинки:
- згущене молоко – 100 г;
- кокосова стружка – 50 г;
- кисломолочний сир – 350 г;
- кокосове молоко – 20 мл;
Спосіб приготування:
- Яйця збити з цукром.
- Додати частинами борошно та перемішати.
- Додати молоко частинами і перемішати, щоб не було грудочок.
- Далі додати олію та окріп, ще раз перемішати.
- Черпаком виливати невелику частину тіста на сковорідку та швидко розподіляти по поверхні.
- Обсмажити з обох боків.
- Змішати інгредієнти для начинки, викласти на кожен млинець та скрутити.
Раніше ми писали, як приготувати веганські млинці на вівсяному молоці. Вони виходять ніжними, смачними та корисними.