Млинці вийдуть тонкими, ажурними та не порвуться: на чому приготувати тісто

Читать на русском
Автор
1193
Готувати такі млинці можна як під солону, так і солодку начинки
Готувати такі млинці можна як під солону, так і солодку начинки. Фото 1000.menu

Завдяки окропу млинці не рвуться

У багатьох сім'ях люблять тонкі млинці, а у декого навіть є свої фірмові рецепти. Їх можна їсти на сніданок з варенням або робити безліч солоних закусок чи десертів, залежно від начинки, яку загортати в них.

Дехто ж навпаки не може навчитися смажити млинці, оскільки вони можуть виходити занадто пухкими або ж розлазитися. Однак ми пропонуємо рецепт, з яким страва вийде вдалою навіть у новачка. А поділилися ним на Instagram-сторінці "katia cooking".

Як приготувати млинці на окропі

Інгредієнти для млинців:

  • яйця – 3 шт.;
  • цукор – 3 ст. л.;
  • молоко – 500 мл;
  • олія – 5 ст. л.;
  • борошно – 250-300 г;
  • окріп – 150 мл;

Інгредієнти для начинки:

  • згущене молоко – 100 г;
  • кокосова стружка – 50 г;
  • кисломолочний сир – 350 г;
  • кокосове молоко – 20 мл;

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з цукром.
  2. Додати частинами борошно та перемішати.
  3. Додати молоко частинами і перемішати, щоб не було грудочок.
  4. Далі додати олію та окріп, ще раз перемішати.
  5. Черпаком виливати невелику частину тіста на сковорідку та швидко розподіляти по поверхні.
  6. Обсмажити з обох боків.
  7. Змішати інгредієнти для начинки, викласти на кожен млинець та скрутити.

Раніше ми писали, як приготувати веганські млинці на вівсяному молоці. Вони виходять ніжними, смачними та корисними.