Вчорашня картопля в новій інтерпретації: як з неї приготувати млинці

Читать на русском
Автор
Смачний сніданок чи вечеря для всієї сім'ї
Смачний сніданок чи вечеря для всієї сім'ї. Фото 1000.menu

Чудова бюджетна страва

Картопляне пюре дуже смачно їсти з оселедцем. запеченими крильцями чи просто салатом. Однак на наступний день воно вже не таке смачне і його мало хто хоче їсти.

У такому випадку страві можна дати друге життя та приготувати з пюре млинці. Ви не витратите на це багато часу, але результат вам сподобається, інформують на Instagram-сторінці "koly4ca zhanka".

Як приготувати картопляні млинці

Інгредієнти:

  • картопля – 4 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • молоко – 400 мл;
  • борошно – 160 г;
  • оливкова олія 2 ст. л.;
  • зелень;
  • сир – 70-100 г;
  • олія для смаження;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю зварити і збити в пюре або взяти вчорашнє картопляне пюре.
  2. Додати сіль, яйця, зелень, молоко, олію і натертий на тертці сир.
  3. Дуже добре все перемішати і довести до однорідності.
  4. Оскільки тісто виходить дуже ніжним, млинці потрібно випікати невеликими на середньому вогні.
  5. Готові млинці подавати зі сметаною і тертим сиром.

Раніше ми писали, як приготувати хрумку молоду картоплю у духовці. Це ідеальний гарнір до будь-якої страви.