"Намагаюся зібрати себе як трансформер": MamaRika блиснула фігурою в купальнику (фото)

Читать на русском
Автор
MamaRika показала, як виглядає її фігура у купальнику Новина оновлена 13 червня 2024, 11:16
MamaRika показала, як виглядає її фігура у купальнику. Фото https://www.instagram.com/mamarika_official/

MamaRika висловилася про любов до себе та розповіла про труднощі, з якими зіткнулася

Відома українська співачка MamaRika, якій нещодавно виповнилося 35 років, показала, як зараз виглядає її фігура у купальнику. Артистка розповіла про складну фазу трансформації, яку проходить та поділилася роздумами на тему любові до себе.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію пікантних знімків у купальнику. MamaRika стоїть на балконі й позує на тлі гір і красивої природи.

Співачка із сином та чоловіком вирушила на відпочинок і показала струнку фігуру у леопардовому купальнику. Свої яскраво-червоне волосся вона розпустила, а пляжний look доповнила сонцезахисними окулярами та браслетом на руці.

MamaRika
MamaRika показала фігуру у купальнику

MamaRika у публікації зізналася підписникам, що зараз проходить дуже складний період трансформації та прийняття себе, бо рівень її самокритики досяг критичної точки. Співачка зазначила, що така поведінка викликана низкою чинників, багато з яких беруть свій початок з дитинства, коли від неї занадто багато вимагали й постійно вказували на її помилки, замість того, щоб похвалити за успіхи.

MamaRika
MamaRika продемонструвала струнке тіло

Українська знаменитість зазначила, що після вагітності та пологів уже 3 роки намагається зібрати себе як трансформер. Вона наголосила, що народження дітей — найважливіша і найважча місія, яка стоїть перед жінкою, але зараз із кожною новою складкою чи зморшкою вона заганяє себе в нескінченний потік роботи над собою. Хоча це проблема у вічному самокопанні, співачка вірить, що настане день, коли вона заспокоїться та прийме себе у будь-якому образі.

MamaRika
MamaRika постановки в купальнику

Зазначимо, що взимку цього року співачка MamaRika збільшила груди. Вона зізналася, що після пологів почала комплексувати, бо її фігура зазнала змін. Рішення про мамопластику вона прийняла сама і не шкодує про це.

"Телеграф" писав раніше, що співачка MamaRika у квітні переживала разом із чоловіком Сергієм Середою сімейну кризу. Вона розповіла, які у них виникають конфлікти та чому вона звертається за допомогою до психолога.