"Це чудово з усіх боків": Тимур Мірошниченко назвав себе підкаблучником і розповів про сімейний бюджет (відео)

Читать на русском
Автор
Тимур Мірошниченко поділився подробицями стосунків з дружиною Інною Новина оновлена 04 липня 2024, 08:41
Тимур Мірошниченко поділився подробицями стосунків з дружиною Інною. Фото https://www.instagram.com/timur.miroshnychenko/

Тимур Мірошниченко зазначив, що у стосунках дуже важливо вміти говорити

Український телеведучий Тимур Мірошниченко, який разом із дружиною Інною днями забрали додому прийомну дочку, розповів про те, як побудовано їхні стосунки з коханою. Також шоумен відповів, як влаштований сімейний бюджет.

Про це Тимур розповів у проекті Маші Єфросініної "Квиток на Марс". Він назвав себе підкаблучниками і не бачить у цьому негативного відтінку.

Популярний ведучий Тимур Мірошниченко одружений 6 років і разом з дружиною Інною виховують чотирьох дітей: 6-річну Мію, 4-річного Марка (біологічних), а також 3-річного Марселя та 8-річну Ангеліну (прийомних). Він відверто розповів, що їхні стосунки з коханою будуються на довірі та у сім’ї немає "командирів".

При цьому Тимур зізнався, що є підкаблучником і вважає, що це з усіх боків чудово. У них з Інною бувають складнощі у стосунках і коли він бачить, що дружина емоційно втомилася, він відправляє її на відпочинок, наприклад на ретрит, щоб вона відновила свій баланс.

Також шоумен розповів, що у них із коханою спільний сімейний бюджет. Він був ініціатором такого рішення у період, коли Інна була у декреті й не мала "вільних грошей". Щоб регулярно не скидати кошти їй на карту, він пішов у банк і зробив спільний рахунок.

Наразі Інна Мірошниченко заробляє і попри загальний рахунок, на який пара переказує довільні суми, у кожного все одно є свої особисті кошти. Тимур зізнався, що був період, коли справи на роботі йшли не дуже добре, тому він жив на зароблені гроші дружини, психологічно йому це було складно. Він мав переживання, як чоловікові важливо реалізовуватися.

"Телеграф" писав раніше, що родина Мірошниченка вперше показала дочку. Інна поділилася подробицями її удочеріння.