Цей засіб допоможе відлякати комарів: потрібно всього три інгредієнти

Читать на русском
Автор
Як позбутися комарів Новина оновлена 11 червня 2024, 23:00
Як позбутися комарів. Фото indicator.ru

Захистіть свою шкіру від укусів комах

Влітку кількість комарів та мошок значно збільшується, що може створити незручності та зіпсувати відпочинок на свіжому повітрі. Однак, є ефективні способи боротьби з цими докучливими комахами.

У матеріалі Daily Express розповіли, як самостійно зробити засіб, який захистить шкіру від комарів. Вам знадобиться лише три інгредієнти.

Як позбутися комарів

Укуси комарів можуть викликати роздратування, почервоніння та свербіння, що може призвести до дискомфорту і навіть порушити сон. Деякі люди також можуть зазнавати алергічних реакцій на укуси комарів, які потребують медичного втручання.

Щоб цього не допустити, створіть засіб, здатний відлякати докучливих комах. Для цього візьміть ефірну олію лаванди (10 крапель), ванільний екстракт (3 столові ложки) та лимонний сік (4 столові ложки).

Змішайте інгредієнти у пляшці з пульверизатором. Додайте кип’яченої води, добре струсіть і розпорошіть навколо себе або в місцях, де можуть збиратися комарі.

Компоненти цього засобу містять запахи, які комарі не переносять, вони їх дратують, тому комахи намагатимуться триматися подалі від вас. Такий лайфхак допоможе захистити вашу шкіру від укусів.

"Телеграф" писав раніше, як прогнати мух із приміщення. Вам знадобиться лише одна кухонна спеція.