Як позбутися мошок у квартирі: незвичайний лайфхак із солодким вином

Читать на русском
Автор
Як ефективно позбутися мошок Новина оновлена 29 травня 2024, 17:16
Як ефективно позбутися мошок. Фото Pixabay

Але якщо вина немає, можна замінити його соком

Мошки в будинку можуть стати справжньою проблемою, порушуючи затишок та комфорт. Боротися з ними необхідно, щоб зберегти чистоту та гігієну у житлі. Існує незвичайний лайфхак, який допоможе швидко позбутися цих настирливих комах.

У матеріалі УНІАН розказано, як прогнати мошок зі свого помешкання, витративши при цьому мінімум зусиль. Вам лише знадобиться один засіб.

Як ефективно позбутися мошок

Виявляється, у боротьбі з комахами може допомогти напівсолодке чи солодке вино. Візьміть пластикову склянку, налийте туди напій і оберніть ємність плівкою. Далі зробіть у ній кілька отворів тонкою голкою та залиште склянку на ніч на кухні. Вранці ви побачите, як мошки плавають усередині склянки, злетівшись на солодкий аромат.

Якщо ви не вживаєте вино, його можна замінити компотом, соком або шматочком солодкого фрукта. Мошки мають чутливі рецептори, які залучають їх до солодких і ароматних запахів. Солодке вино містить високу концентрацію цукру, який є їх привабливим джерелом харчування. Крім того, алкогольні пари, які виділяються у процесі ферментації вина, також можуть залучати мошок своїм ароматом.

"Телеграф" писав раніше, як у саду зробити "пастку" для комах. Щоб вигнати небажаних гостей, потрібно виконати кілька кроків.