Використовуйте цю спецію, щоб прогнати з дому докучливих мух

Читать на русском
Автор
Як позбутися мух у будинку Новина оновлена 06 червня 2024, 15:53
Як позбутися мух у будинку. Фото hunker.com

Ця спеція видає запах, який не переносять комахи

У будинку можуть завестися мошки та мухи, які створюють дискомфорт та заважають насолоджуватися чистотою та затишком. Ці докучливі комахи можуть псувати продукти та поширювати бактерії. Однак, існує ефективний засіб, який допоможе швидко та безпечно прогнати їх із вашого житла.

У матеріалі Housedigest розповіли, що замість того, щоб ходити по дому з мухобойкою, можна скористатися простим лайфхаком. Просто знайдіть на кухні одну спецію.

Як позбутися мух у будинку

Йдеться про лавровий лист, у складі якого є ефірні олії (евкаліптол, пінен і мирцен), неприємні мухам та іншим комахам. Запах цих олій дратує нюх мух.

Спецію потрібно розкласти на кухні та в інших кімнатах, щоб вони відлякували непроханих гостей, особливо на підвіконнях та столах. Можна також зробити настій з лаврового листя і розпорошити його в приміщенні. Для цього потрібно заварити кілька листків у гарячій воді, остудити та перелити рідину у пульверизатор.

Регулярне використання такого настою допоможе підтримувати в будинку чистоту та позбавити надокучливих комах. Цей простий та натуральний метод ефективний та безпечний для здоров’я людей та домашніх тварин.

"Телеграф" писав раніше, як у саду зробити "пастку" для комах. Щоб вигнати небажаних гостей, потрібно виконати кілька кроків.