Від накипу та плісняви не лишиться й сліду: як почистити пральну машину

Читать на русском
Автор
Пральна машина буде як новенька
Пральна машина буде як новенька. Фото apostrophe.ua

Ви усунете проблему на раз-два

Навіть у найвідповідальніших господинь у пральній машині можуть з'являтися накип або, куди гірше, пліснява. Крім того, вона неочікувано може перестати віджимати. Причин може бути декілька, однак основна — неправильна експлуатація пралки.

Сьогодні ми хочемо розповісти, як очистити техніку за допомогою копійчаних продуктів. Йдеться про лимонну кислоту, інформують на порталі "Pixel".

Як почистити пральну машину

Так, необхідно Відкрити відсік для порошку та насипати туди кілька ложок лимонної кислоти. Вона ефективно виконує свою функцію, тому її часто використовують. Після цього налаштувати режим полоскання та виставити температуру на 60 градусів. Цього буде достатньо.

Після завершення процесу потрібно взяти чисту ганчірку та ще раз протерти внутрішні частини пральної машини. Коли всі забруднення будуть видалені, прибирання можна вважати завершеним. Однак не варто забувати залишати барабан машини відчиненим до повного висихання вологи.

Регулярне чищення пральної машини забезпечує її безперебійну роботу і подовжує термін експлуатації. Крім того, важливо періодично перевіряти та очищати фільтр, оскільки накопичення бруду і ворсу може спричинити проблеми з відведенням води. Таким чином, ви зможете зберегти свою пральну машину в ідеальному стані та забезпечити чистоту свого одягу.

Раніше ми писали, який засіб додати під час прання. Речі будуть як нові.