Пʼять ідей літнього манікюру на кожен день (фото)

Читать на русском
Автор
Найкращі ідеї літнього манікюру 2024
Найкращі ідеї літнього манікюру 2024. Фото Pinterest

Таке покриття нігтів буде актуальним цього сезону

Коли, як не влітку можна сміливо носити яскраві кольори та насолоджуватися їхньою палітрою. Такі дрібниці здатні покращити настрій за лічені хвилини та створити класний літній образ. До речі, є кілька трендових дизайнів на цей сезон.

Влітку 2024 року продовжує бути актуальною природність та класика. Трендовим вважається квітковий принт, як теплі? насичені, так і спокійні кольори. Набирайтеся натхнення та цікавих ідей у добірці манікюру від видання WoMo.

Жовте омбре

Поступовий перехід зі світлішого в темніший відтінок виглядає цікаво та грайливо. Таке покриття нігтів — чудовий спосіб урізноманітнити банальне однотонне покриття. Можна спробувати не лише жовтий, але й оранжевий, червоний, морквяний.

Жовте омбре
Жовте омбре, Фото: Pinterest

Флористичний мотив

Квіти на нігтях — це завжди дуже ніжно та витончено. Їх найкраще робити на прозорих лаках або спокійних — молочних, білих, бежевих. Тоді це буде доречно та стримано.

Флористичний мотив
Флористичний мотив, Фото: Pinterest

Усі відтінки червоного

Саме влітку час активно пробувати насичені кольори на нігтях. Винний, вишневий, трояндовий, "Сангрія", морквяний — обирайте той, який найбільше подобається. З таким кольором нігтів ваш образ заграє новими барвами.

Усі відтінки червоного
Усі відтінки червоного, Фото: Pinterest

Спокійні відтінки

Сезон літа 2024 року має перевагу: можна обирати не лише яскраві відтінки, бо в тренді будуть й ніжні. Такі кольори легше поєднуються з одягом. Ніжно-рожевий, блакитний, персиковий, лимонний, кавовий. Елегантний вигляд з таким манікюром вам забезпечний.

Персиковий манікюр
Персиковий манікюр, Фото: Pinterest

Блискітки

Така деталь чудово доповнює будь-яке покриття. Можна додавати блискітки на кінчики нігтів або залишати їх на одному нігтеві. Утім, саме з блискітками манікюр виглядає цікавіше та яскравіше.

Блискітки на нігтях
Блискітки на нігтях, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав про ідеї французького манікюру на літо. Ці ідеї гідні вашої уваги.