Френч на будь-який смак: цікаві ідеї літнього манікюру (фото)

Читать на русском
Автор
Літній манікюр 2024 Новина оновлена 07 червня 2024, 13:43
Літній манікюр 2024. Фото Freepik

Френч прикрасить будь-яке вбрання і зробить ручки більш доглянутими

Гарний манікюр — це важливе доповнення образу, яке підкреслює стиль та індивідуальність. Існує безліч відтінків та дизайнів, які дозволяють експериментувати та знаходити щось нове. Якщо вам подобається френч, але класичний варіант здається нудним, є безліч ідей, як зробити його цікавішим.

У матеріалі Barb підказали кілька ідей, як можна урізноманітнити френч, щоб він виглядав стильно та незвично. Щобільше, такий дизайн зробить ваші ручки елегантнішими.

Ідеї френча на літо

Рожевий френч

Якщо вам не вистачає фарб – сміливо вибирайте рожевий відтінок для френча. Він надаватиме вашому образу ніжності та романтичності. Такий манікюр підійде для побачень, особливих заходів чи звичайних прогулянок.

Рожевий френч
Як зробити рожевий френч

Френч із блискітками

Ще один варіант френча, який не можна залишати поза увагою. Використовуйте блискітки, щоб сяяти цього літа. Такий манікюр зробить ваш look грайливішим, стильнішим і однозначно модним.

Френч із блискітками
Ідеї цікавого френчу

Френч із малюнком

Досить цікава ідея, в якій поєднується класика та креатив. Можна додати мініатюрні малюнки на краю чи базовій частині нігтика. Все залежить від ваших уподобань.

Френч із малюнком
Літній манікюр 2024

Ніжний френч

Зробити ваш образ ніжнішим, повітрянішим та жіночнішим допоможуть пастельні відтінки або напівпрозорі лаки. Такий манікюр виглядає шикарно на ручках і підходить до будь-якого літнього вбрання.

Ніжний френч
Ідеї манікюру на літо

Раніше "Телеграф" ділився ідеями яскравого та "соковитого" літнього манікюру 2024 року. Ми поділилися ідеями дизайну із фруктами.