Ідеї літнього манікюру: ці дизайни обирають голлівудські зірки (фото)

Читать на русском
Автор
Літній манікюр 2024 Новина оновлена 06 червня 2024, 13:33
Літній манікюр 2024. Фото Freepik

Такий манікюр точно підкреслить ваш образ і додасть йому шарму

Влітку можна вибрати манікюр на будь-який смак та колір, орієнтуючись на модні тренди та свої бажання. Ідеї стильних дизайнів можна також підглянути у голлівудських зірок, які завжди в курсі останніх новинок. Наслідуючи їх приклад, ви легко створите ефектний та модний образ.

У матеріалі Byrdie підказали модницям, які дизайни манікюру сьогодні актуальні. Вони точно підкреслять ваше look.

Який манікюр зробити влітку 2024

Молочний манікюр

Завдяки своїй універсальності та ніжності молочний манікюр є класикою, тому не залишає списки трендів. Він ідеально доповнить будь-який ваш образ, а також надасть рукам доглянутого та елегантного вигляду. Саме такий манікюр обрала голлівудська актриса Енн Хетеуей, коли була на заході Bvlgari у Римі (Італія).

Енн Гетевей
Молочний манікюр

Перламутровий манікюр

Такий манікюр точно приверне увагу своїм сяючим блиском, який створює ефект розкоші та витонченості. Перламутровий відтінок стане ідеальним вибором для особливих заходів, додавши до вашого вбрання нотку елегантності та вишуканості. Такий колір чудово виглядав на нігтиках актриси Дженніфер Лопес, він був однотонним без візерунків та каміння.

Дженіфер Лопес
Перламутровий манікюр

Квітковий манікюр

Якщо хочете додати у свій look свіжості, жіночності та легкості, тоді робіть квітковий манікюр, як у моделі Хейлі Бібер. Знаменитість вибрала покриття нюдового кольору, доповнивши його маленькими квітами зі стразами. Такий дизайн підійде як для повсякденних, так і для особливих випадків.

Хейлі Бібер
Квітковий манікюр

Шахова дошка

Цього літа можна експериментувати та робити яскраві акценти, як в одязі, так і манікюрі. Можете наслідувати приклад співачки Дуа Ліпи, яка обрала дизайн "шахова дошка". Поєднання шиммерних відтінків рожевого, блакитного та чорного відтінків створили яскравий дизайн, який добре виглядатиме з багатьма вбраннями.

Манікюр Дуа Липи
Дизайн манікюру "Шахова дошка"

Раніше "Телеграф" ділився ідеями яскравого та "соковитого" літнього манікюру 2024 року. Ми поділилися ідеями дизайну із фруктами.