Будьте у тренді: ці дизайни манікюру зроблять вас найстильнішою (фото)

Читать на русском
Автор
Ідеї літнього манікюру Новина оновлена 08 червня 2024, 22:09
Ідеї літнього манікюру. Фото Freepik

Доглянутий манікюр — візитна картка будь-якої дівчини

Влітку існує безліч ідей, які допомагають зробити манікюр яскравим і незабутнім. Стилісти поділилися порадами, які відтінки та дизайни будуть популярні цього року та ідеально доповнять будь-який образ.

У матеріалі Hello розказано, який манікюр можна зробити цього літа. Він підвищить градус вашого стилю та додасть яскравого настрою.

Який манікюр зробити влітку 2024

Перламутровий хром

Такий варіант манікюру давно став популярним серед модниць, тому що має перламутровий ефект та ідеально доповнює будь-які вбрання. Можна вибрати як теплі, так і холодні відтінки — все залежить від вашого бажання.

Тонкий французький манікюр

Елегантний варіант манікюру, який зробить ваші ручки жіночнішими. Якщо хочете додати більше фарб у свій образ, тоді замініть звичний білий колір більш насичені відтінки. Це буде гарна класика у сучасній інтерпретації.

Вогняно-червоний манікюр

Червоний також є класикою, він вишукано виглядає на нігтиках різної форми та довжини. Якщо хочете влітку виглядати яскраво та грайливо — сміливо вибирайте цей колір. Можете доповнити його красивим дизайном чи камінням.

Мрійливий зелений

Цього сезону популярністю користується і зелений колір, зокрема "Bistro Green" від Pantone. Він шикарно виглядає на нігтиках й добре підійде як для повсякденних образів, так і для особливих заходів.

Раніше "Телеграф" ділився ідеями яскравого та "соковитого" літнього манікюру 2024 року. Ми поділилися ідеями дизайну із фруктами.