"Виїхав я абсолютно легально": ведучий Слава Соломка розповів, як перетинає кордон під час війни

Читать на русском
Автор
2297
Слава Соломка нещодавно повернувся з Іспанії
Слава Соломка нещодавно повернувся з Іспанії. Фото instagram.com/v_solomka

Ведучого захейтили за те, що він покинув Україну під час війни

Відомий український ведучий В’ячеслав Соломка поділився, як йому вдається виїжджати за кордон під час війни. За словами шоумена, він покидає Україну абсолютно легально, точно як і ексбойфренд Мішиної Олександр Еллерт.

36-річний ведучий зазначив, що має медичні діагнози, які й роблять його непридатним для військової служби. Тому Соломка переконує, що закон він не порушував. Про це він розповів у програмі "Тур зірками".

В'ячеслав Соломка
Фото: instagram.com/v_solomka

"Я стільки отримав хейту з цього приводу й не зрозуміло чого. Виїхав я абсолютно легально. Ні в кого нічого не вкрав. Вибачте, не буду розкривати свою медичну книжку, тому що це медична таємниця. Але, є причини, на жаль, які дають мені можливість виїздити за кордон. Я там працював. У нас була низка благодійних заходів для українців, які проживають в Іспанії. Ми зібрали гроші на декілька автівок. Точніше, я спершу їхав туди відпочивати до моїх друзів. Вони дізналися, що я їду й мене запросили. Запитали, чи зможу їм провести захід, і я погодився. Відпочив і попрацював, але нічого не заробив", — відповів В’ячеслав Соломка.

Також ведучий зазначає, що не бачить нічого поганого в тому, що відпочиває за кордоном під час війни. "Що аморального в тому, що людина з'їздила за кордон і повернулася? Мабуть, якщо б мені було некомфортно, я б не виїздив", — ділиться Соломка.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Влад Яма зізнався, як заробляє в Маямі. 40-річний хореограф виїхав з України в перші дні війни.