Не говорить українською: де зараз Олександр Еллерт і чим займається переможець "Холостячки" під час війни

Читать на русском
Автор
Олександр Еллерт Новина оновлена 20 травня 2024, 09:33
Олександр Еллерт. Фото instagram.com/ellert_a

Комік виїхав з України після 24 лютого

З самого початку війни блогер та шоумен Олександр Еллерт виїхав в США і почав будувати там кар’єру. Ексбойфренд Ксенії Мішиної отримував чимало хейту через переїзд за кордон і через те, що навіть там продовжував говорити російською. У штатах блогер займається стендапом і під час виступів висміює Путіна.

Відомо, що з України комік виїхав вже після 24 лютого 2022 року. Однак на яких підставах він це зробив, не розповідає.

Як Олександр Еллерт виїхав з України

Як Олександру Еллерту вдалося перетнути кордон під час війни, розповів його друг Андрій Рибак в інтерв’ю "Слава +". "Я не погоджуюся зі словом "втеча". По-перше, він був тут і на початку повномасштабного вторгнення він був в Україні. Він законно виїхав. В нього, здається, щось чи астма, чи велика проблема з диханням. Це правда. Він, бувало, якщо пробігав і звідкись повертався, ми піднімалися на 3-4 поверх додому, в нього була така аж хрипуча віддишка. Він нічого з цим не робив. Продовжував курити. Я знаю, що в нього є всі потрібні документи, він законно виїхав. Не так, типу, що я волонтер, поїду куплю дрон і не повернуся", — ділиться комік.

Сам комік на сторінці в Instagram в серпні минулого року розповідав, що закон він не порушував. Однак за якими саме нормами перетнув кордон, конкретно не зазначає. "Я офіційно залишив Україну за всіма нормами законодавства під час військового стану. Також під час повномасштабного вторгнення я повертався до країни двічі (липень та грудень 2022) і можу це зробити знову. Міністерство культури, "Квартал 95", президент будь-якої країни, Доктор Стрендж, доктор Комаровський, "Шлях", Добробат ніякого відношення до мого перетину кордону не мають", — зазначив у дописі Олександр Еллерт.

Де зараз Олександр Еллерт

Екскоханий Ксенії Мішиної перебуває у Сполучених Штатах Америки, судячи з його сторінки в Instagram. Раніше він проживав у Сан-Дієго, а зараз переїхав у Нью-Йорк. Комік все ще розмовляє, пише і виступає російською.

Чим займається Олександр Еллерт у Штатах

Іноді комік їздить у тури і дає стендап-концерти у різних містах Америки. На виступах він жартує про Путіна, росіян та висміює життєві ситуації.

Нещодавно блогер оголосив про відкриття воркшопа — онлайн-платформи, на якій він буде допомагати коучам, спікерам, керівникам і всім, хто взаємодіє з аудиторіями та контентом, знайти себе у цій сфері.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз одіозний ведучий Андрій Доманський. Ще до 24 лютого через неоднозначні заяви про підтримку "руского міра" він потрапляв у скандали. Однак після початку повномасштабного вторгнення Росії на Україну ведучий записав відео на підтримку Батьківщини.