Вперше за довгий час: Влад Яма зізнався, як заробляє в Маямі

Читать на русском
Автор
970
Влад Яма виїхав з України після 24 лютого 2024
Влад Яма виїхав з України після 24 лютого 2024. Фото instagram.com/vladyama_official/

Хореограф давно не з'являвся в соцмережах

Хореограф Влад Яма ще від початку повномасштабного вторгнення виїхав з України до США. За це йому "прилітало" чимало хейту. Одіозний шоумен рідко з’являється в соцмережах, однак сьогодні вирішив розповісти підписникам, як він заробляє гроші в Америці.

Про це він розповів на своїй сторінці в Інстаграм. Несподівано Влад Яма виклав сторіс, де залишив віконечко для запитань. Хтось із підписників поцікавився, як він заробляє за кордоном.

Як розповідає Влад Яма, він зараз живе у Маямі. Там він продовжує будувати кар’єру хореографа, проводячи приватні уроки танців і викладаючи у студії.

"Викладаю приватно у декількох студіях. А іноді і в приватних спортзалах вдома у клієнтів", — поділився Влад Яма.

Зазначимо, що у 2023 році стало відомо, що Влад Яма працює у MIAMI DANCE ACADEMY. На офіційному сайті академії можна помітити, що в команді є росіяни. Виїхав Влад Яма з України після 24 лютого 2024 року. В Америці шоумен живе разом зі своєю сім’єю — дружиною і сином. У соцмережах він з’являється рідко, але інколи викладає фото особистого життя.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Дмитро Коляденко чесно розповів, чи піде в ТЦК. Шоумен поділився, що прийняти рішення йому допомогли карти Таро