Найсмачніша літня закуска: ці кабачки з часниковим ароматом будете готувати на кожне застілля
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Дуже смачна закуска для святкового столу
Кабачки — дуже корисний та смачний овоч. З нього можна приготувати багато страв для вечері, обіду і навіть святкового столу. Раніше ми розповідали, як приготувати запіканку з кабачків, а тепер ділимося рецептом неймовірно смачної закуски з сиром і часником
Ці "шайби" з кабачків — ідеальне поєднання ніжного смаку з часниковим ароматом. Рецептом поділилися на порталі "Школа життя".
Як приготувати закуску з кабачків
Інгредієнти:
- кабачки — 2-3 шт;
- морква — 1 шт;
- твердий сир — 100 г;
- часник — 2-3 зубчики;
- свіжа зелень;
- сіль, перець — на свій смак;
- борошно;
- майонез — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Кабачок промиваємо і нарізаємо тонкими кружальцями. Вмочуємо кожну "шайбочку" в борошно.
- Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо кабачки до золотистості з обох сторін. Злегка підсолюємо.
- Готові кабачки викладаємо на паперовий рушник. Моркву натираємо на тертці. Натираємо також сир.
- В глибокій тарілці змішуємо моркву, сир, нарізану зелень, сіль, перець і вичавлений часник. Додаємо також майонез.
- На плоску тарілку викладаємо кабачки. На кожну "шайбочку" викладаємо шар сирної пасти і накриваємо ще одним кабачком. Знову шар пасти і знову кабачок. Смачного"
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати кабачкові мафіни. Ми поділилися простим рецептом неймовірно смачної страви.