Найсмачніша літня закуска: ці кабачки з часниковим ароматом будете готувати на кожне застілля

Читати російською
Автор

Дуже смачна закуска для святкового столу

Кабачки — дуже корисний та смачний овоч. З нього можна приготувати багато страв для вечері, обіду і навіть святкового столу. Раніше ми розповідали, як приготувати запіканку з кабачків, а тепер ділимося рецептом неймовірно смачної закуски з сиром і часником

Ці "шайби" з кабачків — ідеальне поєднання ніжного смаку з часниковим ароматом. Рецептом поділилися на порталі "Школа життя".

Як приготувати закуску з кабачків

Інгредієнти:

  • кабачки — 2-3 шт;
  • морква — 1 шт;
  • твердий сир — 100 г;
  • часник — 2-3 зубчики;
  • свіжа зелень;
  • сіль, перець — на свій смак;
  • борошно;
  • майонез — 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Кабачок промиваємо і нарізаємо тонкими кружальцями. Вмочуємо кожну "шайбочку" в борошно.
  2. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо кабачки до золотистості з обох сторін. Злегка підсолюємо.
  3. Готові кабачки викладаємо на паперовий рушник. Моркву натираємо на тертці. Натираємо також сир.
  4. В глибокій тарілці змішуємо моркву, сир, нарізану зелень, сіль, перець і вичавлений часник. Додаємо також майонез.
  5. На плоску тарілку викладаємо кабачки. На кожну "шайбочку" викладаємо шар сирної пасти і накриваємо ще одним кабачком. Знову шар пасти і знову кабачок. Смачного"

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати кабачкові мафіни. Ми поділилися простим рецептом неймовірно смачної страви.