Даремно ви не змішували молоду картоплю та секретний інгредієнт: вийде фантастичний салат
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Вийде дуже пікантно і незвичайно
Завжди з нетерпінням ми чекаємо сезону, щоб поласувати молодою картоплею. Вона прекрасна у будь-якому вигляді — і смажена, і варена, і з салом, і з маком.
Однак ми з Shuba пропонуємо приготувати з молодої картоплі салат. Додавши один секретний інгредієнт – огірковий розсіл – ви отримаєте страву з цікавим смаком та ароматом. До того ж за бажання можна доповнити страву курячим філе або яловичиною, а майонез — замінити грецьким йогуртом.
Як приготувати салат з молодої картоплі
Інгредієнти на 2 порції:
- картопля молода — 1 кг;
- майонез 72% — 300 г;
- огірковий розсіл — 60 мл;
- гірчиця — 1 ст. л.;
- копчена паприка — 1 ч. л.;
- часник сушений — 1 ч. л.;
- цибуля зелена — 10 шт.;
- яйця курячі — 4 шт.;
- перець чорний мелений, сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Картоплю викладаємо у велику каструлю, заливаємо водою, солимо і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і варимо протягом 15 хвилин. Вимикаємо вогонь та зливаємо воду.
- В окремій мисці змішуємо гірчицю, сіль, гірчицю, майонез, перець, часниковий порошок та розсіл.
- У підготовлену майонезну суміш відправляємо картоплю, цибулю та зварені круто яйця. Все ретельно перемішуємо, прикрашаємо копченою паприкою та цибулею.
Подаємо салат теплим разом з ароматними котлетами. Смачного.