Даремно ви не змішували молоду картоплю та секретний інгредієнт: вийде фантастичний салат

Читати російською
Автор

Вийде дуже пікантно і незвичайно

Завжди з нетерпінням ми чекаємо сезону, щоб поласувати молодою картоплею. Вона прекрасна у будь-якому вигляді — і смажена, і варена, і з салом, і з маком.

Однак ми з Shuba пропонуємо приготувати з молодої картоплі салат. Додавши один секретний інгредієнт – огірковий розсіл – ви отримаєте страву з цікавим смаком та ароматом. До того ж за бажання можна доповнити страву курячим філе або яловичиною, а майонез — замінити грецьким йогуртом.

Як приготувати салат з молодої картоплі

Інгредієнти на 2 порції:

  • картопля молода — 1 кг;
  • майонез 72% — 300 г;
  • огірковий розсіл — 60 мл;
  • гірчиця — 1 ст. л.;
  • копчена паприка — 1 ч. л.;
  • часник сушений — 1 ч. л.;
  • цибуля зелена — 10 шт.;
  • яйця курячі — 4 шт.;
  • перець чорний мелений, сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю викладаємо у велику каструлю, заливаємо водою, солимо і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і варимо протягом 15 хвилин. Вимикаємо вогонь та зливаємо воду.
  2. В окремій мисці змішуємо гірчицю, сіль, гірчицю, майонез, перець, часниковий порошок та розсіл.
  3. У підготовлену майонезну суміш відправляємо картоплю, цибулю та зварені круто яйця. Все ретельно перемішуємо, прикрашаємо копченою паприкою та цибулею.

Подаємо салат теплим разом з ароматними котлетами. Смачного.