Відома українська блогерка показала, як виглядає після пологів (фото)

Читать на русском
Автор
553
Даша Євтух розповіла про самопочуття після пологів
Даша Євтух розповіла про самопочуття після пологів. Фото Інстаграм Даші Євтух

Дівчина поділилась змінами тіла

Популярна українська інстаграм-блогерка Даша Євтух, яка знімає жартівливі ролики в селі, нещодавно народила первістка. Тепер дівчина розповіла шанувальникам, як відбувається її відновлення після пологів.

У своєму інстаграмі Даша поділилась, що мала кесарів розтин, тож в перші дні відчувала пекельний біль. Їй було дуже важко вставати й ходити через розрізаний живіт. Однак це доводилось робити за рекомендацією лікарів. Зокрема, й для того, щоб годувати немовля.

"Було дуже боляче, звичайно, бо розрізаний живіт. Упродовж перших днів найважче для мене було — встати з ліжка, бо якщо я лягала, тоді довго не могла встати. Оскільки дитину потрібно було годувати кожні 3 години, то всі дні, які я була в пологовому, майже не спала, — поділилась блогерка.

Даша Євтух розповіла про відновлення після пологів

Євтух також емоційно сприйняла зміни у своєму тілі. За словами Даші, вона розплакалась, коли побачила, як виглядає після пологів. Утім, вона розуміє, ще виглядатиме так не завжди. Дівчина радіє, що стала мамою й насолоджується цим станом.

"Коли бачила своє тіло то хотілось плакати, та іноді і плакала. Все на емоціях, всі відходять і повертаються до свого попереднього зовнішнього вигляду, просто потрібен час. Та і коли розумієш, що в тебе тепер є твоя маленька кнопочка, то все інше здається вже не таким і важливим, — зазначила Даша.

Блогерка також підтримала усіх дівчат, хто буде народжувати. Вона порадила не хвилюватися через можливі зміни в тілі та ставитися до цього спокійно.

Раніше "Телеграф" розповідав про ведучу Іванну Онуфрійчук, яка поділилась світлинами з пологів. Вона також зізналась, як минули пологи.