"Це можна назвати використанням": Спартак Суббота розповів, які в нього були стосунки з Женею Яновичем (відео)

Читать на русском
Автор
Спартак Суббота і Євген Янович Новина оновлена 10 червня 2024, 16:56
Спартак Суббота і Євген Янович. Фото instagram.com

"Психотерапевт" заявив, що будь-яка допомога — заради вигоди

Скандальний ексведучий подкасту "Подкаст терапія" Спартак Суббота, який нещодавно знову потрапив у скандал, поділився, які в нього були стосунки з Женею Яновичем поза кадром. Після гучного розслідування, в якому його звинувачували у брехні, самозванстві та підробці документів, він дав інтерв’ю.

Спартак Суббота поділився, що вони зі співведучим "Подкаст терапії" мали дружні стосунки під час співпраці. Про це він поділився в інтерв’ю Славі Дьоміну.

"Найбільше, що я любив з ним, — це просто пити чай в ЦУМі, їсти фініки і спілкуватись. Не знаю, як він буде про це говорити, але тоді ми дуже це любили. Ми зустрічались і ми могли реально, не жартую, години три просто сидіти", — розповідає Спартак Суббота про Женю Яновича.

Блогер також ділиться, що вважає, що вони разом із шоуменом Яновичем дуже органічно виглядали в кадрі, і що їм обом було дуже цікаво. Спартак також заявив, що ніколи не образить ексдруга і завжди буде на його боці.

"Ніколи не ображу і буду на його стороні навіть зараз. Тому я б не хотів піднімати цю тему не тому, що мені болить, а, тому що це просто по-пацанськи", — ділиться Спартак Суббота.

На запитання інтерв’юера, чому Спартак не зробив перший крок до примирення з Женею Яновичем після скандалу, він відповів, що сам зрозумів, що в цьому немає сенсу.

"Спочатку не робив, тому що це могло бути шкідливо, а потім я зрозумів, що він не хоче. Там уже нічого не зробиш", — ділиться Спартак Суббота.

Також Спартак Суббота заявив, що будь-яка допомога — це "внесок, який ти в майбутньому маєш отримати в якості дивідендів".

"Будь-яка людина, яку б гарну справу вона не любила, починаючи від донатів, закінчуючи просто підтримкою або запрошенням на каву, або "як ваші справи? чи все у вас добре", — це внесок в свою особистість і ставлення своє до оточення і ставлення оточення до вас", — висловився скандальний блогер.

Спартак також розповів, що неодноразово використовував людей, яким він допомагав і для нього це нормально. "Якщо я допомагав людям, я завжди отримую вигоди", — заявив блогер.

Нагадаємо, що разом із Женею Яновичем, Спартак Суббота був ведучим "Подкаст терапії" — мабуть, найпопулярнішого проєкту на українському YouTube рік тому. Як з’ясувалося згодом, він говорив неправдиву інформацію щодо свого наукового ступеня та інших моментів, які пов’язані з його освітою. Офіційних даних про його диплом психолога у Міносвіти не знайшли. Автор розслідування Ілля Полуденний стверджував, що Суббота також вступав в інтимний зв’язок із клієнтками та навіть працював на "соціологічну" компанію, пов’язану з ОПЗЖ.

Раніше "Телеграф" розповідав, що співачка Аліна Гросу засвітила свого обранця та заговорила про дітей. Цього разу зірка виклала світлину з загадковим коханим.