Відома українська блогерка показала, як виглядає після пологів (фото)

Читати російською
Автор

Дівчина поділилась змінами тіла

Популярна українська інстаграм-блогерка Даша Євтух, яка знімає жартівливі ролики в селі, нещодавно народила первістка. Тепер дівчина розповіла шанувальникам, як відбувається її відновлення після пологів.

У своєму інстаграмі Даша поділилась, що мала кесарів розтин, тож в перші дні відчувала пекельний біль. Їй було дуже важко вставати й ходити через розрізаний живіт. Однак це доводилось робити за рекомендацією лікарів. Зокрема, й для того, щоб годувати немовля.

"Було дуже боляче, звичайно, бо розрізаний живіт. Упродовж перших днів найважче для мене було — встати з ліжка, бо якщо я лягала, тоді довго не могла встати. Оскільки дитину потрібно було годувати кожні 3 години, то всі дні, які я була в пологовому, майже не спала, — поділилась блогерка.

Даша Євтух розповіла про відновлення після пологів

Євтух також емоційно сприйняла зміни у своєму тілі. За словами Даші, вона розплакалась, коли побачила, як виглядає після пологів. Утім, вона розуміє, ще виглядатиме так не завжди. Дівчина радіє, що стала мамою й насолоджується цим станом.

"Коли бачила своє тіло то хотілось плакати, та іноді і плакала. Все на емоціях, всі відходять і повертаються до свого попереднього зовнішнього вигляду, просто потрібен час. Та і коли розумієш, що в тебе тепер є твоя маленька кнопочка, то все інше здається вже не таким і важливим, — зазначила Даша.

Блогерка також підтримала усіх дівчат, хто буде народжувати. Вона порадила не хвилюватися через можливі зміни в тілі та ставитися до цього спокійно.

Раніше "Телеграф" розповідав про ведучу Іванну Онуфрійчук, яка поділилась світлинами з пологів. Вона також зізналась, як минули пологи.