Ведуча Іванна Онуфрійчук показала на фото момент своїх пологів та обличчя новонародженого сина

Читать на русском
Автор
Іванна Онуфрійчук показала та розказала, як проходили її пологи Новина оновлена 06 червня 2024, 22:02
Іванна Онуфрійчук показала та розказала, як проходили її пологи. Фото https://www.instagram.com/ivannaonufriichuk/

Телезірка також розповіла про свої відчуття під час пологів

Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка свого часу посіла місце Тіни Кароль у ролі ведучої "Танців із зірками", народила первістка — сина Адама. Телезірка зараз живе у Швейцарії разом зі своїм чоловіком — казахським підприємцем Алмазом.

У своєму Instagram Іванна Онуфрійчук спочатку розповідала, як проходила її вагітність у Швейцарії, а тепер поділилася зворушливими чорно-білими кадрами з пологів. На знімках можна побачити щасливу матусю в момент пологів і ту мить, коли їй вперше на груди поклали немовля. Поруч із Іванною весь час пологів був її чоловік Алмаз, який ледве стримував сльози.

Іванна Онуфрійчук

За словами телеведучої, перейми у неї розпочалися ввечері — за добу до моменту народження сина. І лише вранці вони з родиною вирушили до пологового будинку. Іванна зізналася, що хотіла, щоб усе було максимально природно і не хотіла робити анестезію, проте лікарі переконали її, що зі знеболюванням буде краще.

"Ніщо на світі не хвилює так сильно, як поява дитини, це неможливо забути. У мить, коли його дістали і поклали мені на груди, я ніби опинилася в іншому світі, де нас тільки троє — я, син і чоловік. Мені навіть не хотілося плакати, бо я відчувала, що здійснила щось неймовірне", — поділилася своїми емоціями Онуфрійчук.

Раніше "Телеграф" розповідав, що співачка Джамала народила третього сина. Артистка поділилася кадром із пологового будинку.