Відома своїми "розпаковками" блогерка Даша Євтух народила малюка: кадри виписки з пологового

Читать на русском
Автор
Блогерша Даша Євтух вже розсекретила ім’я новонародженої донечки Новина оновлена 24 травня 2024, 10:55
Блогерша Даша Євтух вже розсекретила ім’я новонародженої донечки. Фото Колаж "Телеграф"

Зустрічати молоду маму з пологового будинку прийшло багато родичів та друзів

Відома блогерка Даша Євтух, яка прославилася в мережі своїм сільським колоритом та "розпаковками", народила первістка. Дівчина у серпні минулого року вийшла заміж за полтавського бізнесмена та депутата райради Олександра Глазова. Тепер пара стала батьками дівчинки. Вже відомо, що крихітку назвали Феміда.

Кадри з виписки з пологового будинку Даша Євтух опублікувала у своєму Instagram. Як видно, зустрічати молоду маму з дитиною прийшло багато друзів та родичів пари. Їй принесли багато букетів, повітряні кульки, подарунки та був навіть аніматор, який розважав присутніх.

В одному з відео, які показала блогерка, її близькі та друзі зворушливо вітають їх із чоловіком із народженням донечки. У ролику також видно, що щасливі батьки в захваті від такої уваги, вони приймають вітання і радісно позують для фото.

У підписі до публікації Даша Євтух написала: "Дякую кожному і кожному, наші дорогі, хто зміг розділити цю мить з нами". Користувачі не пройшли повз і тут же почали вітати молодих батьків із поповненням у сім’ї.

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомий виконавець Віктор Павлік пережив важку операцію. Його дружина Катя Репяхова розкрила подробиці події.