Співачка Джамала влаштувала першу фотосесію для новонародженого сина (фото)

Читать на русском
Автор
649
Джамала показала сімейну фотосесію з дітьми Новина оновлена 07 червня 2024, 09:44
Джамала показала сімейну фотосесію з дітьми. Фото https://www.instagram.com/jamalajaaa/

Артистка показала чарівні кадри з фотосесії із синами

Популярна українська співачка Джамала, яка 24 травня народила третього сина, схоже, вже трохи відновилася після пологів. Артистка влаштувала першу фотосесію для немовляти, на якій були і її старші діти.

У своїх instagram-сторіс Джамала поділилася кадрами з залаштунків зйомок зі своїми синами. Співачка виглядає просто приголомшливо, а її старші синочки вже помітно підросли.

На одній зі сторіс можна побачити малюка, загорнутого в синю тканину, він лежить на боці так, що личко не видно. Однак помітно, що у нього миле світле волоссячко.

Джамала розповіла про дівчину-фотографа, яка проводила зйомку з новонародженим. "Ця дівчина робить чудеса. Так любить дітей, а діти люблять і слухають її. Справжня магія. Дякую".

Джамала народила сина

На ще одному фото у сторіс можна побачити Джамалу, яка тримає на руках новонародженого сина, а двоє старших синів стоять поряд. Співачка одягла для фотосесії широкі джинси та довгу білу сорочку з малюнками лелек. Її волосся зібране у високий тугий хвіст, а на обличчі яскравий макіяж та мила посмішка.

Джамала діти

Зазначимо, що Джамала народила третього сина 24 травня, проте повідомила шанувальникам радісну новину не одразу, а лише 27 травня. До речі, перед пологами співачка встигла презентувати новий кліп на нову пісню "Люблю".

Раніше "Телеграф" розповідав, що телеведуча Іванна Онуфрійчук показала на фото момент своїх пологів та обличчя новонародженого сина. Кадри зворушили шанувальників до сліз.