Переїхав до батька? Син Потапа опублікував фото з США

Читать на русском
Автор
Потап із сином Андрієм Новина оновлена 09 червня 2024, 18:23
Потап із сином Андрієм. Фото instagram.com/realpotap

Андрій Потапенко натякнув на переїзд в Америку

15-річний син Потапа та Ірини Горової Андрій, який нещодавно висловився про батька, опублікував фото з США. Раніше юнак розповідав, що періодично приїжджає до тата, який восени 2023 покинув Україну.

Світлину Андрій Потапенко виклав на своїй сторінці в Інстаграм. "Прапор свободи", — підписав фото юнак.

Так, на фото син Потапа тримає у руках прапор Сполучених Штатів Америки. Світлина розмита. Геолокацію юнак вказав також USA.

Нагадаємо, що раніше Андрій Потапенко розповідав, що може виїжджати за кордон, бо йому 15 і зазначав, що він знає, що його батька не люблять в Україні. "Всі знають, як його не люблять в Україні. Але я до нього приїжджаю, а мені 15 років — я можу виїжджати, і він такий веселий. Тому що він не дивиться на тих, хто говорить про нього якесь лайно. І я бажаю цього всім — не дивитися на тих, хто говорить на тебе лайно", — висловився Андрій.

Фото: instagram.com/potapchiq

Підписники припустили в коментарях, що Андрій переїхав жити до Штатів. Однак сам юнак цього не підтвердив. Варто також зазначити, що син Потапа не публікував дописів на своїй сторінці понад 3 роки.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Дантес здивував гламурним перевтіленням. Співак вразив яскравим макіяжем та довгими накладними нігтями.