"Його не люблять в Україні": 15-річний син Потапа несподівано висловився про батька, який втік за кордон (відео)

Читать на русском
Автор
849
Син Потапа та Ірини Горової висловився про хейтерів батька Новина оновлена 03 червня 2024, 15:19
Син Потапа та Ірини Горової висловився про хейтерів батька. Фото Колаж "Телеграф"

Схоже, Андрій розуміє, за що його батька не люблять в Україні

Син продюсера Ірини Горової та виконавця Потапа 15-річний Андрій Потапенко, схоже, підтримує гарні відносини з батьком, котрий втік за кордон під час війни. Як відомо, Потап та Ірина Горова розлучилися багато років тому, і Потам уже п’ять років одружений з Настею Каменських.

В інтерв’ю "Люкс ФМ" Андрій Потапенко розповів, що підтримує зв’язок із батьком та приїжджає до нього іноді. А за кордон його випускають, бо йому лише 15 років. За словами Андрія, його батька в Україні не дуже люблять, але Потап не надто звертає увагу на хейт.

"Всі знають, як його не люблять в Україні. Але я до нього приїжджаю, а мені 15 років — я можу виїжджати, і він такий веселий. Тому що він не дивиться на тих, хто говорить про нього якесь лайно. І я бажаю цього всім — не дивитися на тих, хто говорить на тебе лайно", — розповів Андрій Потапенко.

Також підліток розкрив, яку найціннішу пораду дав йому батько Потап. За словами Андрія, це стосується особових справ, зокрема контрацепції.

"Найцінніша порада: коли ти любиш якусь жінку, треба носити захист", — сказав син Потапа, ледве приховуючи збентежену посмішку.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Настя Каменських виклала весільне фото із Потапом. Однак у мережі всі пишуть про "розлучення і коханців".