Яскравий макіяж та накладні нігті: Дантес здивував гламурним перевтіленням (відео)

Читать на русском
Автор
Дантес зробив макіяж та нову зачіску Новина оновлена 06 червня 2024, 11:48
Дантес зробив макіяж та нову зачіску. Фото https://www.instagram.com/volodymyrdantes/

Артист поки не пояснив мету свого перевтілення, але фанати вже встигли висловити своє захоплення

Популярний український виконавець Володимир Дантес, який нещодавно оновив свої дані у ТЦК, здивував гламурним перевтіленням. Співак з’явився з новою зачіскою, яскравим мейк-апом та блискучими аксесуарами.

На своїй сторінці в Instagram Дантес опублікував ролик, на якому постав у незвичайному образі. Він показав своє перетворення під свій трек "Дура".

На відео Володимир Дантес сидить у білій футболці з принтом та звичайною зачіскою, а поряд з ним знаходиться візажист-блогер Єгор Андрюшин. Але через кілька секунд співак перетворюється на гламурну діву.

Український артист з’явився з яскраво-блакитним макіяжем, накладними віями, а також ретро-зачіскою "холодні хвилі". Свій образ він підкреслив довгими сережками з камінням та блискучим чокером. На ньому була прозора кофта з вирізом, яку він прикрив блакитним пончо з пір’ям, а також довгі гострі нігті сріблястого кольору.

Артист поки не пояснив мету свого перевтілення, але фанати вже встигли поділитися своїм захопленням. Багато фоловерів відзначили, що в такому образі співака точно не очікували побачити.

Під час нанесення гриму візажист запитав Дантеса, як він почувається, на що той пожартував, що не відчуває своїх брів, ніби в них вкололи анестезію. Однак зазначив, що йому приємно, коли за ним доглядають, назвавши себе "цацею".

Володимир Дантес
Володимир Дантес із макіяжем

"Телеграф" писав раніше, що український співак Володимир Дантес разом із Дурнєвим роздяглися прямо під час концерту заради донату. У мережі з’явилося відео.