Близькі більше не питатимуть, що на вечерю: вони проситимуть лише ці ковбаски
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Запечені ковбаски з перцем та цибулею](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/f1/c6f3f886-04e1c99335541f8f5ed2bf0b8e5cef16.jpg?v=2367_1)
Така вечеря близьким точно запам’ятається
Після важкого трудового дня хочеться приготувати легку, то водночас ситну та смачну страву ? У цьому випадку пропонуємо приготувати запечені ковбаски з перцем та цибулею.
Поєднання ковбасок, солодкого перцю та карамелізованої цибулі — і близькі забудуть про інші страви. Приємним бонусом є те, що приготувати таку вечерю не складе величезних труднощів: ковбаски, солодкий перець і цибулю потрібно просто відправити в духовку і чекати. Рецептом ділиться Shuba.
Як приготувати запечені ковбаски з перцем і цибулею
Інгредієнти на 4 порції:
- ковбаски — 300 г;
- перець червоний солодкий – 3 шт.;
- цибуля червона — 1 шт.;
- олія оливкова Extra Virgin — 1 ст. л.;
- сіль — 1/2 ч. л.;
- перець чорний мелений — 1/4 ч. л.;
- базилік, гілочка — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Перець і цибулю миємо, чистимо і нарізаємо квадратиками приблизно по 2,5 см. Викладаємо їх на змащене оливковою олією декот. Все солимо, перчимо, перемішуємо та розкладаємо рівним шаром.
- У разі потреби знімаємо з ковбасок оболонку, нарізаємо невеликими шматочками та відправляємо до овочів.
- Відправляємо до центру розігрітої до 200 градусів духовки до м’якості овочів і підрум’янювання ковбасок — на це піде близько 25-30 хвилин. Посеред процесу перемішуємо страву, щоб інгредієнти запеклися рівномірно з усіх боків.
Перед подачею прикрашаємо ковбаски з овочами листя базиліка. Подаємо з картопляним пюре.