Близькі більше не питатимуть, що на вечерю: вони проситимуть лише ці ковбаски

Читать на русском
Автор
Запечені ковбаски з перцем та цибулею
Запечені ковбаски з перцем та цибулею

Така вечеря близьким точно запам’ятається

Після важкого трудового дня хочеться приготувати легку, то водночас ситну та смачну страву ? У цьому випадку пропонуємо приготувати запечені ковбаски з перцем та цибулею.

Поєднання ковбасок, солодкого перцю та карамелізованої цибулі — і близькі забудуть про інші страви. Приємним бонусом є те, що приготувати таку вечерю не складе величезних труднощів: ковбаски, солодкий перець і цибулю потрібно просто відправити в духовку і чекати. Рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати запечені ковбаски з перцем і цибулею

Інгредієнти на 4 порції:

  • ковбаски — 300 г;
  • перець червоний солодкий – 3 шт.;
  • цибуля червона — 1 шт.;
  • олія оливкова Extra Virgin — 1 ст. л.;
  • сіль — 1/2 ч. л.;
  • перець чорний мелений — 1/4 ч. л.;
  • базилік, гілочка — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Перець і цибулю миємо, чистимо і нарізаємо квадратиками приблизно по 2,5 см. Викладаємо їх на змащене оливковою олією декот. Все солимо, перчимо, перемішуємо та розкладаємо рівним шаром.
  2. У разі потреби знімаємо з ковбасок оболонку, нарізаємо невеликими шматочками та відправляємо до овочів.
  3. Відправляємо до центру розігрітої до 200 градусів духовки до м’якості овочів і підрум’янювання ковбасок — на це піде близько 25-30 хвилин. Посеред процесу перемішуємо страву, щоб інгредієнти запеклися рівномірно з усіх боків.

Перед подачею прикрашаємо ковбаски з овочами листя базиліка. Подаємо з картопляним пюре.