Намалюйте фрукти на нігтях: п’ять ідей яскравого і "соковитого" літнього манікюру 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
Фруктовий манікюр на літо 2024 року
Фруктовий манікюр на літо 2024 року. Фото youtube.com

Вибираємо влітку манго, полуницю, ківі чи кавун

Одним з основних модних трендів манікюру цього літа став фруктовий нейл-арт. Цей яскравий та життєрадісний стиль втілює радість та свіжість теплого сезону, ідеально підходячи як для пляжного відпочинку, так і для вечірніх заходів.

"Телеграф" розповідає про 5 актуальних варіантів літнього фруктового манікюру. Намалюйте на нігтях цитруси, манго, полуницю, ківі чи соковитий кавун.

Яскраві цитрусові

Створіть соковитий образ із використанням яскравих апельсинів, лимонів та лаймів. Насичені кольори та контрастні смужки нададуть вашим нігтям свіжого та стильного вигляду.

манікюр з лимоном
Фото: pinterest
манікюр з лимоном
Фото: pinterest

Екзотичний манго або маракуя

Додайте тропічний акцент за допомогою малюнків манго чи маракуя. Використовуйте золотисто-жовті та помаранчеві відтінки, щоб створити ефект об’ємного та апетитного фрукта.

манікюр з маракуя
Фото: pinterest
манікюр з маракуя
Фото: pinterest

Полуничний шик

Прикрасьте нігті зображеннями соковитої полуниці. Комбінуйте червоний, рожевий і зелений кольори, додайте дрібні білі крапки для імітації насіння, і ваші нігті стануть справжнім витвором мистецтва.

манікюр з полуницею
Фото: pinterest
манікюр з полуницею
Фото: pinterest

Ківі-фреш

Освіжіть образ за допомогою малюнків ківі. Використовуйте світло-зелені та темно-зелені відтінки, додайте білі та чорні елементи для створення реалістичного вигляду. Такий манікюр подарує вам відчуття свіжості та оригінальності.

манікюр з ківі
Фото: pinterest
манікюр з ківі
Фото: pinterest

Кавуновий настрій

Створіть літню атмосферу за допомогою кавунового дизайну. Комбінуйте червоний, зелений та білий кольори, додайте чорні крапки для імітації насіння. Цей яскравий та веселий манікюр точно підніме вам настрій.

манікюр з кавуном
Фото: pinterest
манікюр з кавуном
Фото: pinterest

Додати нотку вишуканості своїм нігтикам можна за допомогою незвичайного френча. Раніше "Телеграф" запропонував кілька варіантів дизайну французького омбре, який має дуже ніжний та красивий вигляд.