Авокадо дозріє за 15 хвилин: що треба зробити, щоб воно стало м’якішим та ніжнішим

Читать на русском
Автор
594
Як дозріти авокадо
Як дозріти авокадо. Фото Freepik

Дешевий спосіб зробити авокадо м'яким

Авокадо, яке ідеально підходить для приготування смачних сніданків та інших страв, повинно бути м’яким. Однак якщо ви купили недозріле авокадо, це дуже легко виправити.

TikTok-блогер на своїй сторінці "thefastfoodclub" розповів, що зробити, що авокадо дозріло за 15 хвилин.

Що зробити, щоб авокадо дозріло за 15 хвилин

Все, що вам знадобиться, — це фольга і власне авокадо. Його треба герметично загорнути у фольгу і поставити в духовку на 15 хвилин. Духовку треба попередньо розігріти до 90 градусів.

За 15 хвилин авокадо можна розгортати. Воно повинно повністю охолонути. Тепер можна готувати улюблену страву. Після того, як авокадо прогріється у духовці, воно стане м’яким і ніжним.

Також можна не використовувати духовку. Однак такий метод дозрівання займе значно більше часу. Авокадо треба загорнути в фольгу герметично і залишити в теплому приміщенні приблизно на 12 годин. Воно стане м’яким. Також можна покласти поруч із авокадо банани чи яблука — так воно дозріє на кілька днів. Однак метод із запіканням значно швидший.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати олів’є з авокадо. Такий салат захочеться готувати все літо.