Створюємо капсульний гардероб на літо: без цих речей не обійтись (фото)

Читать на русском
Автор
Що носити влітку 2024 Новина оновлена 07 червня 2024, 17:45
Що носити влітку 2024. Фото texnikum

Ці речі відмінно поєднуються один з одним і різним взуттям

Для створення стильних образів важливо стежити за модними новинками, щоб завжди бути у тренді. Однак не менш важливо мати капсульний гардероб, який забезпечує універсальність та практичність у підборі вбрання.

У матеріалі Who What Wear стилісти розповіли, без яких речей не обійтися цього літа. Вони чудово доповнять один одного та допоможуть вам сформувати стильний look без зайвих зусиль.

Як створити літній капсульний гардероб

Біла сорочка

Універсальна річ, яка обов’язково має бути в гардеробі, оскільки за її допомогою можна формувати не лише літні образи. Вона підійде як для офісного вбрання, так і для повсякденного. Біла сорочка відмінно поєднується зі штанами, джинсами, спідницями та шортами.

Біла сорочка
Біла сорочка

Сарафан

Чудовий варіант для створення літніх образів. Сарафани надають романтичності, ніжності та жіночності. Залежно від фасону їх можна носити як з босоніжками, так і кросівками.

Літній сарафан
Сарафан на літо

Шорти

Літній гардероб складно уявити без шортів, адже це мастхев кожної дівчини. Шорти — зручні та практичні. Але на літо краще вибирати фасони, виготовлені з льону, деніму чи інших матеріалів.

Джинсові шорти на літо
Літні шорти

Біла футболка

Базова річ літнього гардеробу, яка чудово підійде під інші речі: спідниці, шорти, джинси. Цього сезону в моді футболки вільного крою, щоб почуватися комфортніше в спеку.

Біла футболка
Капсульний гардероб на літо

Жакет

У капсульному літньому гардеробі про всяк випадок потрібно мати стильний піджак будь-якого відтінку, але краще чорний або нюдовий. У погану погоду він доповнить ваше вбрання і зробить це більш елегантним.

Жакет
Що носити влітку 2024

Раніше "Телеграф" писав про новий тренд сезону — лляні штани. Дізнайтеся, які моделі будуть в моді й з чим їх носитимуть.