Клітина, "зебра" чи смужка: які принти в моді цього літа (фото)

Читать на русском
Автор
Які принти зараз в моді Новина оновлена 06 червня 2024, 07:56
Які принти зараз в моді. Фото Pinterest

Ці принти підкреслять ваш look

Для створення стильного образу важливо правильно поєднувати одяг, підбирати гармонійні кольори та дотримуватися актуальних трендів. Вміння комбінувати різні елементи гардероба допомагає виразити індивідуальність та підкреслити переваги фігури. Важливу роль у цьому відіграють модні принти, які додають свіжості та оригінальності будь-якому вбранню.

Стиліст Анастасія Мальцева у своєму Instagram розповіла, які принти будуть актуальні цього літа. Ці поради допоможуть модницям виглядати більш розкішно.

Які принти в моді влітку 2024

Зміїний принт

У новому літньому сезоні зміїний принт знаходиться у списку трендів, тому що надає образу розкоші, зухвалості та загадковості. Цей візерунок асоціюється з силою та екзотикою, роблячи ваш look незабутнім. Зміїний тренд популярний, як в одязі, так і на взутті та аксесуарах.

Зміїний принт
Модні принти 2024

Клітина

Цей принт залишається в трендах вже довгий час, світові дизайнери представляють його у різних варіаціях та кольорових рішеннях, що робить його універсальним, стильним та елегантним. Клітина влітку добре виглядає на сукнях, сарафанах, сорочках.

Принт клітина
Які принти зараз у тренді

Леопардовий принт

Цей принт вважається класикою, тому не втрачає своєї актуальності. Він додає вашому поряд нотку сміливості, зухвалості та виразності. Найчастіше леопардовий принт поєднують з однотонними речами та нейтральними відтінками, щоб образ виходив гармонійним.

Леопардовий принт
Як носити леопардовий принт

"Зебра"

Хочете зробити ваш look більш динамічним і цікавим — додайте до нього принт "зебра". Його можна використовувати як у чорно-білому виконанні, так і в інших колірних варіаціях, головне, щоб це виглядало стильно. Найкраще такий принт поєднувати з однотонним одягом.

Принт зебра
Принти на літо 2024

Смужка

Універсальний принт, який також давно став класикою. Цього сезону популярні вертикальні смужки, тому що вони здатні візуально подовжити ваш силует. Використовуйте смужку на сорочках, блузах, сарафанах чи сукнях, щоб виглядати елегантно та витончено.

Принт смужка
Актуальні літні принти

Раніше "Телеграф" писав про новий тренд сезону — лляні штани. Дізнайтеся, які моделі будуть в моді й з чим їх носитимуть.