Сарафани, волани, сорочки: топ-9 гарячих трендів суконь цього літа (фото)

Читать на русском
Автор
948
Сукня зі спущеними плечима обов'язкова в літньому гардеробі 2024
Сукня зі спущеними плечима обов'язкова в літньому гардеробі 2024. Фото Freepik

Без красивої сукні неможливо уявити літо

Продовжуємо огляд літніх модних трендів 2024 року, відзначаючи ключові напрямки цього сезону. Сьогодні у центрі нашої уваги незамінний елемент гардероба для будь-якої пори року – сукня.

Літо – це зіркова пора для сукні, коли вона не обтяжена зайвим одягом і може заправляти балом. Український стиліст Матвій Калугін відмітив, які сукні найчастіше зустрічалися в колекціях брендів та на інфлюєнсерах.

Напівприталена сукня з коротким рукавом. Фантастичний силует, який підкреслює талію, робить акцент на плечах та шиї, коригує стегна. Чудово підкреслить S- та A-подібні типи фігур

Напівприталена сукня з коротким рукавом

Сукня з воланами. Делікатна та романтична, підійде для особливих подій.

Сукня з воланами

Сукня-сорочка. Обирайте варіанти з щільної бавовни або суміші з льоном, які не будуть просвічувати. Зверніть увагу на моделі в довжині міді з поясом, вони мають чудовий вигляд практично на усіх фігурах.

Сукня-сорочка

Широкий сарафан на бретельках. Універсальний тим, що залежно від стилізації підійде і для пляжної відпустки, і для прогулянки містом.

Широкий сарафан на бретельках

Трикотажна сукня. Найбільш трендовий формат зараз – сукня у довжині міді з контрастним контуром та на ґудзиках. Дуже сподобається прихильницям інтелектуальної жіночності та old money.

Трикотажна сукня

Мереживна сукня. Не для всіх, проте зараз це ледь не найгучніший тренд. Можна обирати як сатинові комбінації з ледь помітним мереживом на декольте, так і довгі, майже прозорі мереживні сукні до підлоги.

Мереживна сукня

Зі спущеними плечима. Зокрема, це трикотажні сукні в міді та максі довжині. Ефектний та сексуальний варіант для особливої події.

сукня зі спущеними плечима

На заниженій талії. На такі сукні варто звернути увагу дівчатам із L- та T-подібними фігурами. А ще такі сукні дуже класно комбінуються з лоферами, кедами і навіть трекінговими кросівками.

сукня на заниженій талії

З вишивкою. Особливо популярними будуть короткі сукні в стилі бохо з ампірною талією, А-силуетним подолом та широкими довгими рукавами.

сукня з вишивкою

Раніше український стиліст Альона Сагірова назвала сім актуальних головних уборів літа 2024 року. Цього сезону вони надають образу жіночності, вишуканості та оригінальності.