Льняні штани — тренд літа 2024: які фасони будуть у моді і з чим їх поєднувати (фото)

Читать на русском
Автор
904
З чим поєднувати лляні штани
З чим поєднувати лляні штани. Фото https://miridei.com/

Льняні штани — універсальна річ у літній сезон

Цього літа стилісти пропонують безліч трендів, за допомогою яких можна створювати цікаві та модні образи. Особливу увагу вони радять приділити лляним штанам, тому що вони ідеально підходять для спекотної погоди, забезпечуючи комфорт та стиль.

У матеріалі Vogue розповіли, які фасони лляних штанів актуальні цього сезону. Їх легко поєднувати з різними елементами гардероба, це дозволяє створювати з їх допомогою як повсякденні, так і елегантні ансамблі.

Які фасони льняних штанів у моді влітку 2024

Льняні штани з низькою посадкою

Низька посадка надає образу розслабленого і невимушеного вигляду, додаючи нотку 90-х і початку 2000-х, які знову входять у моду. Ці штани добре поєднуються з укороченими топами, блузками із зав’язками та футболками, створюючи стильні та сучасні образи. Для створення структурованого вбрання їх можна комбінувати з жакетами або легкими кардиганами. У повсякденному варіанті лляні штани з низькою посадкою можна носити з кросівками або сандалями, а для вечірнього виходу з елегантними босоніжками на підборах.

Льняні штани
Найпопулярніші штани літа 2024

Льняні штани з високою посадкою

Висока посадка таких штанів візуально подовжує ноги та підкреслює талію, створюючи елегантний та стрункий силует. Їх можна носити з кроп-топами, легкими блузками, футболками й навіть з жакетами, створюючи як повсякденні, так і формальніші образи. Льняні штани з високою посадкою підходять багатьом жінкам незалежно від типу фігури. Вони допомагають приховати недоліки в ділянці живота та стегон, роблячи фігуру візуально більш пропорційною.

Льняні штани
З чим поєднувати лляні штани

"Телеграф" писав раніше, без яких спідниць модницям не обійтися цього літа. Названо кілька найпопулярніших фасонів.