Три квартири, брендова ювелірка та машини: Юлія Верба розповіла про свій доход під час війни (відео)

Читать на русском
Автор
Юлія Верба розповіла, скільки заробляє за місяць Новина оновлена 07 червня 2024, 13:09
Юлія Верба розповіла, скільки заробляє за місяць. Фото instagram.com/verbaaa.verbaaa

Дівчина зізналася, що не рахує, скільки витрачає грошей

Популярна українська блогерка Юлія Верба, яка скоро вперше стане мамою, розкрила свій дохід під час війни. Дівчина зізналася, якою володіє нерухомістю та на що не шкодує витрачати свої кошти.

Про це Юлія розповіла у підкасті Василя Тимошенко. Блогерка зазначила, що основний дохід отримує завдяки рекламі у соціальній мережі.

Якою нерухомістю та автомобілями володіє Юлія Верба

Дівчина у 21 рік завдяки своєму доходу встигла придбати три 3-кімнатні квартири та зробити в них ремонт. Вартість однієї квартири становить 70 тисяч доларів, друга коштує трохи дорожче — 80 тисяч доларів і третя коштувала Юлії 220 тисяч доларів. Найдорожче житло розташоване в елітному районі Києва, але блогерка не стала називати, в якому саме.

Щодо машин, то у дівчини їх дві. Один автомобіль коштує 200 тисяч доларів, другий – близько 50 тисяч доларів. Також на криптовалютному гаманці Верба зберігає 20 тисяч доларів, щоб у разі чого вивести їх в обміннику, якщо їй знадобляться гроші за кордоном.

Юлія зізналася, що любить витрачати гроші на брендові ювелірні прикраси. Вона придбала кільце від італійського бренду Bvlgari, а також годинник Rolex. Ще дівчина має сумку Hermes. Все це коштувало 21-річній українці 65 тисяч доларів (понад 2,5 мільйона гривень).

Скільки Юлія Верба заробляє за місяць

Блогерка розповіла, що основний її заробіток становить реклама у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать 1,5 мільйона людей. Її дохід від блогу не стабільний, він може змінюватись залежно від кількості співробітництв.

Юлія зізналася, що не рахує своїх грошей, але приблизно на місяць, якщо у неї в день 1-2 реклами, а буває по 5 та 8 реклам, то це 45 тисяч доларів (близько 1,8 мільйона гривень). Одна реклама знаменитості коштує близько 25-30 тисяч гривень.

"Телеграф" писав раніше, що Юлія Верба розповіла про свого майбутнього чоловіка Костянтина. Дівчина підтвердила, що він сидів у СІЗО.