Вагітна блогерка Верба розповіла про нареченого, який сидів у СІЗО (відео)

Читать на русском
Автор
Юлія Верба розповіла про нареченого Новина оновлена 06 червня 2024, 15:32
Юлія Верба розповіла про нареченого. Фото instagram.com/verbaaa.verbaaa

Дівчина зізналася, що спочатку знала про кримінальне минуле свого хлопця

Популярна 21-річна українська блогерка Юлія Верба, яка в перший день літа повідомляла про вагітність, вирішила трохи розповісти про свого коханого Костянтина. Дівчина повідомила, чим займається її майбутній чоловік та як вона відреагувала на інформацію, що він сидів у СІЗО.

Про це вона розповіла в інтерв’ю Василя Тимошенко. З Костянтином, особистість якого вона спочатку приховувала, дівчина побралася ще у жовтні минулого року.

Українська блогерка зізналася, що коханий старший за неї на 8 років, йому незабаром виповниться 29 років. На даний момент він зайнятий в автомобільній сфері, займається прошивкою машин.

Юлія Верба підтвердила інформацію, що її обранець раніше був одружений, від попередніх стосунків у нього є дитина, але не почала ділитися подробицями. Також вона зізналася, що її майбутній чоловік справді сидів у СІЗО.

Блогерка зазначила, що коли ця інформація спливла у ЗМІ, їй почали писати неприємні коментарі, питали, як вона може обійматися із зеком, але вона реагувала сміхом на такий негатив.

Юлія сказала, що Костянтин розповів їй історію про своє кримінальне минуле на другий день знайомства, вона її прийняла. Якби він це приховував і інформація спливла б тільки зараз, то це було б приховування, яке б дівчині явно не сподобалося.

"Він одразу розповів, чому так, як так. Я це прийняла. І мені все підходить", — пояснила блогерка.

"Телеграф" писав раніше, що українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася новими фотографіями своєї новонародженої дочки. Дівчинка з’явилася на світ у березні.