Цей трюк допоможе позбавитися неприємного запаху на кухні за одну хвилину

Читать на русском
Автор
Як позбутися неприємного запаху на кухні Новина оновлена 07 червня 2024, 09:37
Як позбутися неприємного запаху на кухні. Фото Freepik

Такий метод очищення повітря екологічний та безпечний

На кухні часто можуть з’являтися неприємні запахи, які псують атмосферу та заважають насолоджуватися приготуванням їжі. Однак, існує швидкий та ефективний спосіб, який допоможе легко впоратися із цією проблемою.

У матеріалі TSN розказано, що можна використовувати, щоб нейтралізувати неприємні запахи в приміщенні лише за одну хвилину. І не переживайте, цей лайфхак дуже екологічний та безпечний.

Як позбутися неприємного запаху на кухні

Неприємні запахи з’являються через скупчення залишків їжі, органічних речовин, які розкладаються, та цвілі. Часто джерелом запаху можуть бути баки для сміття, не викинуті продукти або погано очищені поверхні. Кухонна техніка, така як холодильник і мікрохвильова піч, можуть стати причиною запахів, якщо їх не регулярно чистити. Крім того, запахи при готуванні, особливо смаження та запікання, можуть накопичуватися та поширюватися по всьому приміщенню.

Щоб освіжити кімнату, вам знадобиться лише тарілка, на яку потрібно покласти корицю або цедру лимона, потім поставити її в мікрохвильову піч і включити на максимальну потужність на 1 хвилину. Під час нагрівання кориця чи цитрус почнуть виділяти приємний аромат, який наповнить вашу кухню. На відміну від хімічних засобів, кориця або шкірка лимона – нетоксичні продукти, вони не залишають у повітрі небезпечних сполук, які потім можуть потрапити до організму.

Раніше "Телеграф" розповідав, як боротися зі спекою в будинку, якщо немає кондиціонера. Прості лайфхаки на літо, які врятують від спеки.