Забудете про неприємний запах: чим помити холодильник, щоб він не смердів

Читать на русском
Автор
Ці засоби допоможуть ефективно прибрати у холодильнику Новина оновлена 30 травня 2024, 22:01
Ці засоби допоможуть ефективно прибрати у холодильнику. Фото Freepik

Ці прості засоби для миття холодильника є у кожного

Майже кожен стикався з проблемою неприємного запаху в холодильнику. Вирішити цю проблему можна, використовуючи прості, але ефективні народні засоби. "Телеграф" вже розповідав, як вивести запах затхлості та освіжити шафу, а сьогодні ділиться, чим помити холодильник, що він не смердів.

Причиною неприємного запаху можуть бути продукти, які в ньому стоять, особливо якщо довго стоять, пише apostrophe.ua. Звичайно ж, ці продукти потрібно негайно прибрати з холодильника. Однак цього може бути недостатньо для позбавлення від запаху.

Як прибрати неприємний запах у холодильнику

Оцет та сода

Помийте холодильник розчином оцту з водою — розведіть у літрі води 2 ст. ложки оцту. Намочіть ганчірку в цьому розчині і протріть полиці холодильника. Щоб закріпити ефект — поставте в холодильнику мисочку або склянку з харчовою содою, вона вбиратиме запахи.

Лимон та лимонний сік

Позбутися запаху в холодильнику можна за допомогою лимонного соку. Видавіть сік половинки лимона на губку і протріть полиці в холодильнику. Також у холодильник можна покласти кілька часточок свіжого лимона, вони абсорбуватимуть запахи і даруватимуть свіжий аромат.

Активоване вугілля

Зітріть у порошок 20-50 таблеток активованого вугілля, висипте в тарілку і поставте холодильник. Вугілля добре вбирає зайві запахи, так що сморід з холодильника піде.

Раніше "Телеграф" розповідав Лайфхак для дівчат. Як відмити фарбу для волосся, якщо вона потрапила на шкіру.