Колір настрою – жовтий: цікаві ідеї стильного манікюру на літо (фото)

Читать на русском
Автор
Який манікюр зробити у червні Новина оновлена 04 червня 2024, 18:10
Який манікюр зробити у червні. Фото pinterest.com

Жовтий манікюр – тренд нинішнього сезону

У літні місяці, коли все навколо грає фарбами, хочеться додавати у свої образи більше життєрадісних та яскравих відтінків. І зробити це можна за допомогою стильного манікюру, який підкреслить ваше вбрання. Трендовим кольором цього сезону є жовтий.

У матеріалі Fashion-woman підказали цікаві ідеї дизайну манікюру із використанням цього яскравого кольору. Він точно змусить вас посміхнутися.

Ідеї стильного жовтого манікюру

Жовтий манікюр з блискітками та шиммером

Якщо хочете влітку сяяти – однозначно вибирайте цей варіант. Жовтий сам по собі "заводний" і радісний, а в поєднанні з блискітками, він виглядатиме яскравіше і стильніше. Такий манікюр приверне увагу оточуючих та підкреслить ваш літній look.

Жовтий манікюр з блискітками
Як зробити красивий жовтий манікюр

Жовтий манікюр із малюнками

У такому дизайні можна використовувати різні ідеї: геометрію, малюнки кольорів, фруктів або просто вибрати відповідну наклейку. Головне, щоб це виглядало гармонійно і не було надто наляписто. Якщо підійти до дизайну креативно, манікюр може одночасно вийти дуже стильним, ніжним та яскравим.

Жовтий манікюр із малюнками
Дизайн жовтого манікюру
Жовтий манікюр
Ідеї жовтого манікюру 2024

Жовтий омбре

Цього сезону дуже популярною є техніка омбре, особливо це красиво виглядає на довгих нігтиках. Чим довша нігтьова пластина, тим більше відтінків можна використовувати, щоб створити креативний дизайн. Для переходу на колір потрібно використовувати 2-3 відтінки. Прикрасити манікюр можна стразами, але тільки не перестарайтеся.

Жовтий омбре
Жовтий манікюр у техніці омбре

Жовтий + зелений

Можна взяти два кольори, які непогано поєднуються між собою, жовтий символізує сонце, а зелений — природу. Як ви вирішите комбінувати ці відтінки, залежить від вашого настрою та творчості, але з їх допомогою манікюр вийде дуже яскравим та соковитим. Такий дизайн доповнить ваш літній образ.

Манікюр на літо
Який манікюр зробити влітку 2024
Літній манікюр
З чим поєднувати жовтий колір у манікюрі

Раніше "Телеграф" ділився ідеями яскравого та "соковитого" літнього манікюру 2024 року. Ми поділилися ідеями дизайну із фруктами.