Який манікюр зробити влітку: ці трендові кольори підкреслять будь-який look (фото)

Читать на русском
Автор
Літній манікюр 2024 Новина оновлена 05 червня 2024, 12:35
Літній манікюр 2024. Фото Freepik

Літом дуже хочеться урізноманітнити сірі будні яскравими кольорами

Гарні нігтики є візитною карткою кожної дівчини, тому вони мають бути доглянутими та чистими. А додати собі літнього настрою та підкреслити look можна за допомогою стильного манікюру. Дізнайтеся, які кольори та відтінки будуть у моді цього сезону.

У матеріалі Apostrophe розповіли, як можна урізноманітнити свої сірі будні, додавши нотку яскравості у свій образ. Ці поради точно знадобляться модницям.

Які кольори вибрати для манікюру на літо

Блакитний

Відмінний вибір для літа, тому що надає легкості та ніжності. Блакитний колір можна робити як на короткі, так і на довгі нігті. Він популярний влітку завдяки своїй асоціації з яскравими небесними відтінками та свіжістю океанських хвиль.

Блакитний манікюр
Який манікюр зробити влітку 2024

Нюдовий

Він є класикою, тому не залишає трендів. Багато модниць вибирають нюд навіть улітку, тому що він вдало підкреслює елегантний та стриманий look. Цей природний відтінок підходить практично до будь-якого стилю та кольору одягу.

Нюдовий манікюр
Ідеї стильного манікюру

Рожевий

Для літнього манікюру підійде як ніжно-рожевий, так і яскраво-рожевий, все залежить від ваших уподобань та настрою. Такий відтінок асоціюється з жіночністю, легкістю та безтурботністю. Рожевий колір надає нігтям романтичного і грайливого вигляду, ідеально доповнюючи літні образи.

Рожевий манікюр
Ідеї для літнього манікюру 2024

Червоний

Це також вічна класика, яка підійде до будь-якого вбрання. Червоний добре поєднується з кольором шкіри, він додає вогню, яскравості та пристрасті. Можна зробити однотонний червоний манікюр, а можна вигадати якийсь стильний дизайн.

Червоний манікюр
Трендові кольори для манікюру

Різнокольоровий френч

Цей варіант користується популярністю влітку завдяки своїй яскравості та креативності, дозволяючи експериментувати з різними відтінками та комбінаціями кольорів. Такий дизайн надає нігтям грайливий та оригінальний вигляд, стаючи ідеальним доповненням до літнього настрою та яскравого вбрання.

Різнокольоровий френч
Манікюр на літо 2024

Раніше "Телеграф" ділився ідеями яскравого та "соковитого" літнього манікюру 2024 року. Ми поділилися ідеями дизайну із фруктами.