Зніміть це негайно: 5 антитрендів цього літа, які зіпсують ваш образ (фото)

Читать на русском
Автор
1045
Головні антитренди літа 2024 року
Головні антитренди літа 2024 року. Фото Pinterest

Ці речі неактуальні в цьому році

Кожного сезону затяті модниці слідкують за тим, що зараз актуально носити. А влітку особливо хочеться виглядати гарно, оскільки цьому сприяє тепла погода та постійне сонце. Також варто звертати увагу на одяг, який вже неактуальний. Зокрема, нещодавно ми розповідали, які купальники стали антитрендами.

Якщо ви плануєте оновлювати свій літній гардероб, то цікавтеся не лише модними новинками, але й антитрендами. Бо ці речі зіпсують будь-який аутфіт і нададуть безглуздого вигляду, пише "Телеграф".

Велосипедки

Модні експерти все частіше пишуть, що ця річ втрачає свою актуальність. Тому під час створення образів краще зупинятися на більш актуальних моделях, як-от, бермудах. Натомість велосипедки слід одягати, коли йдете займатися спортом.

Велосипедки
Велосипедки, Фото: Pinterest

Речі з воланами

Так, раніше футболки та блузки з різними рюшами були на піку популярності. Особливо їх часто брали з собою у подорожі теплими країнами. Однак зараз такі деталі виглядають вже неактуально. Тому можете їх відкласти на дальні полиці.

Блуза з рюшами
Блуза з рюшами, Фото: Pinterest

Пишні спідниці

На зміну об'ємним спідницям прийшли легкі варіанти з тонших тканин. Особливо стильними вважаються фасони з атласу, шовку, які підкреслюють жіночність. Тож у 2024 році варто забути про помпезні варіанти спідниць.

Пишна спідниця
Пишна спідниця, Фото: Pinterest

Сарафани у смужку

Був час, коли кожна дівчина купувала собі сарафан, принтований смужками. А ще — вони нерідко супроводжувалися широкими поясами, аби підкреслити талію. Але влітку 2024 року така модель є абсолютним антитрендом.

Сарафан у смужку
Сарафан у смужку, Фото: Pinterest

Міні-шорти

Про ультракороткі шорти цього літа варто забути. Це сприймається зараз як несмак, тому не варто їх обирати. Єдиний варіант, куди їх можна одягти — це відпочинок на пляжі. По місту обирайте довші шорти з вільним кроєм.

Міні-шорти
Міні-шорти, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, з чим не варто носити босоніжки цього літа. Є речі, з якими це взуття буде виглядати безглуздо.