Стильні та легкі сандалі на літо: які моделі будуть в тренді цього сезону (фото)

Читать на русском
Автор
Деякі моделі сандалів будуть особливо популярні влітку 2024 Новина оновлена 05 червня 2024, 08:32
Деякі моделі сандалів будуть особливо популярні влітку 2024. Фото Pinterest

Створюйте красиві літні образи із сандалями

Ось і настало літо, а значить саме час підібрати стильні та красиві сандалі для довгих прогулянок. Цього сезону у тренді будуть кілька моделей цього взуття. "Телеграф" розповідав, з чим не можна носити босоніжки цього літа, а сьогодні ділиться, які сандалі будуть модними в новому сезоні.

Сандалі чудове рішення на літо — вони підкреслюють ноги та педикюр, а ще легкі та універсальні для створення модних луків, пише 24tv.ua. У новому сезоні на піку популярності будуть декілька видів цього взуття.

Які сандалії будуть у тренді влітку 2024 року

Спортивні сандалі

Така модель сандалів буде особливо актуальною, якщо любите тривалі прогулянки. Вони легкі та зручні, відмінно сидять на нозі і не сковують рухи.

спортивні сандалії
Фото: Pinterest

Кроше

Цього літа у тренді не лише в’язані речі, а й взуття. Сандалії-кроше стануть чудовим рішенням, вони красиво виглядають на ногах і дозволяють створювати стильні літні образи.

сандалії крише
Фото: Pinterest

Бордові

Тренд на червоне взуття відходить, проте популярності набирають бордові сандалії на літо. Вони класно виглядають і чудово поєднуються у літньому гардеробі.

бордові сандалі
Фото: Pinterest

На платформі

Сандалії та босоніжки на підборах та шпильках втрачають свою актуальність, а на передній план виходить взуття на танкетці та платформах. Тож сміливо обирайте на літо саме такі моделі.

сандалі на платформі
Фото: Pinterest

В’єтнамки

В’єтнамки — найбільш літнє і зручне взуття, воно точно є у вашому гардеробі. І не дарма, цього сезону в’єтнамки будуть особливо актуальними. Причому їх носять не лише на пляжі, а й у міських умовах.

сандалії в’єтнамки
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, що лляні шорти — писк літньої моди. Дізнайтеся як і з чим їх стилізувати та носити.